Huomenna on aikainen herätys kun juna kohti Turkua lähtee kello 7.00. Tai siis Pieksämäellehän tuo menee ja siellä vaihdetaan Turun junaan. Siinäpä sitten sujuukin 7 tuntia "rattoisasti" junassa istuen. Pitää ottaa lukemista mukaan, ellei miulle tule siitä paha olo. Ainakaan bussissa en voi lukea, mutta onhan se junakyyti hieman eri asia. Oikein innolla jo odotan matkaa, kun en ole pitkään aikaan käynyt yhtään missään. Ja kun Turku on vielä kaupunki, joka on miulle aika tuntematon. Joskus lapsena olen siellä käynyt, mutta ei ole mitenkään paljon siitä muistikuvia. Jospa se nyt tulisi tutummaksi, kun Pikkusisko asuu siellä. Haaveilen kovasti, että joskus pääsisin sinne keskiaikamarkkinoiden aikaan...

Tämän vuoden ensimmäisen rokkiraportinkin voisin jo kirjoittaa, kun Ilosaarirockin ensimmäinen esiintyjälista julkistettiin perinteisesti 13.2. Sulon päivänä. Jätän kuitenkin sen tuonnemmaksi, nyt ei jaksa.

Risingshadowkin muutti ja mie olen viime päivinä taas hieman aktiivisemmin sitä palstaa seuraillut. Monta kuukautta menikin, että en käynyt siellä ollenkaan.

Pikainen tilannekartoitus tässä siis. Palailen näillä näkymin keskiviikkona ja loppuviikko meneekin sitten töissä. Hej på er!