Mihin lie on kaikki energia kadonnut? Ihan kamalasti väsyttää joka päivä ja koko ajan. Kevätväsymystä? Joo, pitäis varmaan taas alkaa popsimaan vitamiinipillereitä, jos se helpottais. Kyllä mie niitä yleensä syönkin, mutta joskus loppusyksystä kun edellinen purkki tyhjeni, ei tullut jostain syystä ostettua lisää. Toivottavasti ei ole ainakaan iskemässä se tauti, joka taitaa riehua ympäri maata. Meilläkin töissä sairastellaan vuoronperään, mie oon onneksi ainakin vielä siltä säästynyt. Jos mie oikein kovasti psyykkaan, niin jospa se ei miulle tuliskaan!

Maanantaina olin vanhempieni luona, kun Pikkusisko on käymässä. Tänäänhän se jo lähtee takaisin. Illalla mentiin sitten äidin ja Pikkusiskon kanssa katsomaan se The Queen, ei mentykään lauantaina. Se oli ihan hyvä leffa. Mie tosin olin siinä luulossa, että se kertoo Elisabet II:n koko elämästä, mutta keskittyikin prinsessa Dianan kuoleman aikoihin. Suosittelen!

Eilen menin käymään mummolassa. Pappa on ollut vähän kipeenä, mutta onneksi nyt jo voi paremmin. Mummon kanssa meni oikein kivasti. Mummo on sellainen henkilö, josta ei aina tiedä, miten sujuu. Se on oikea meidän suvun matriarkka. Tietyissä asioissa mie olen sen kanssa aina niin eri aaltopituudella kuin vain olla voi enkä aina jaksa kaikkia kotkotuksia. Mutta joissain asioissa taas ollaan aika samoilla linjoilla. Mie luulen, että esimerkiksi kiinnostuksen historiaan mie olen perinyt just mummolta. Niistä asioista mummon kanssa on aina tosi mukava jutella ja mie voisin tuntikaudet kuunnella sen kertomuksia menneiltä vuosikymmeniltä. Yhteistä meillä on myös kiinnostus vanhoihin kirjoihin. Välillä taas sitten on tosi vaikeaa ymmärtää... Meidän mummo on sen verran harvinaislaatuinen ihminen, ettei sitä oikein voi selittää eikä sitä voi tajuta kuin ne, jotka hänet oikeasti tuntevat. Sen tiedän, että kun mummosta aika jättää, se tulee olemaan miulle aika kova paikka. Ei kai niitä vuosia enää kamalan paljon ole, kun ikääkin on jo muutaman kuukauden päästä 82 vuotta.

Nyt kahvinkeittoon, tänään taas töihin.