Kurkku ihan kamalan kipeä, pää painaa varmaan 20 kiloa ja siellä humisee... Oonkohan mie kipee? Itse asiassa eilen illalla kurkku oli jo vähän karhea, mutta ajattelin sen menevän yön aikana ohi. Eikun paheni vaan. Sen siitä pikkurouvailusta saa (?)

Hitto, kun tänään tosiaan on sovittu, että nähdään S:aa ja miestään, toivottavasti mie kykenen sinne keskustaan. En oo uskaltanu mitata kuumetta, vaikka eihän se kuume poistu sillä, ettei sitä mittaa jos sitä on. Siinä mielessä ois hyvä päästä tänään näkemään, kun ne lähtee takaisin Saksaan jo ens viikolla, ja en tiedä miten ovat sopineet muuta niille päiville. Ja huominen leffailtakin Erilin ja Nanten kanssa... Kerrankin kun on jotain kivaa tiedossa, niin tietysti tuun kipeeks... Typerää! Höh, toivottavasti mie sinne leffaan huomenna pääsen. :(


Edit klo 11:30  Joo, siirrettiin suosiolla tapaaminen S:n kanssa maanantaille, kun en oikein tästä olosta nyt tiedä. Parempi varmaan vaan lepäillä kotona tää päivä. Maanantaina onkin sitten viimeinen mahdollisuus, kun lähteevät tiistaina takas Saksaan... Voi kun huomiseksi tästä tokenisin, en kyllä sitten millään haluais perua sitä leffailtaa tyttöjen kanssa. Sitä kun ei aina tiedä, että milloin kaikille taas seuraavan kerran kävis. No, katellaan nyt huomiseen kuitenkin ensin.