Noni, nyt se on sit todistettu! Mie oon jääny oikeesti koukkuun tähän blogimaailmaan :D Kun oli Vuodatus tuossa muutaman tunnin ajan nurin (ja mie oon vaan kotisohvalla vetelehtiny tyhjän panttina puol päivää), niin hermot alkoivat jo palaa. Huolestuttava piirre. Milloinkahan miulla alkaa vapinat ja hikoaminen vieroitusoireina. Pelottavaa ;) Aika paljon on kuitenkin muidenkin blogeja tarkkailun alla ja paria lukuun ottamatta kaikki on vuodatuslaisia.

Nyt tulee täälläkin vettä! Eikä se ole ollenkaan paha asia. Jos se vähän rajoittas tuota inhaa keltaisen siitepölyn pöllyämistä. Yöllä saakin sataa ihan rauhassa, kunhan huomiseksi loppuu ennen kaupungille lähtöä.

En sit saanu sitä sokerilitkua irti uunin pohjasta. Pitää huomenna katsella jostain kaupasta, jos löytyis siihen sopivaa puhdistusainetta tai jotain. Sit vois käydä kattelee jotain kesähousuja. Oispa sellainen mallivartalo, jolle käy kaikki vaatteet! Ärsyttää monesti vaateostoksilla just se, että ei vaan läheskään kaikki käy tällaiselle kropalle. Saattaa joku vaate näyttää hyvältä mallinukella tai muuten, mutta kun kokeilee niin hyi ! Mut en mie silti suostu kesähelteillä pukeutumaan joihinkin paksuihin telttoihin, ajatelkoot muut mitä hyvänsä! Tietty joku raja pitää olla minkälaista voi päälleen laittaa, en mie mihinkään nakinkuoreen haluakaan pukeutua.