Nonniin, hengissä selvittiin :) Olipahan taas kivat festarit jälleen kerran. Väsymyshän nyt on tietysti aikamoinen, mutta se kuuluu asiaan.

Hihii, taas kävi niin, että eipä sitä kovin montaa bändiä tullut käytyä katsomassa, vaan toiminta painottui enemmän kavereiden kanssa jutusteluun. Lauantaina kyllä kävin Puoliskon pikkusiskon kanssa katsomassa Ylex-lavalla Blackaliciousin keikan. Se oli aivan mahtava! Siis miehän en tosiaankaan oo mikään hip hop -tyyppi, mutta tuo oli aivan sairaan hyvä keikka! Ainakin tanssittua ja hypittyä ja huudettua tuli. Hyppely ois voinu jäädä vähän vähemmällekin... Nimittäin miun vasen polvi jotenkin muljahti siinä pomppiessa ja on vieläkin vähän pipi. Mutta ei siihen oo mitään vakavaa sattunut, kun kumminkin pystyy kävelemään. On mulla aiemmin oikeelle polvellekin käynyt sama homma. Pitää nyt pari päivää vaan lepuuttaa vähän sitä. Illemmalla käytiin rannan Rentolavalla Puoliskon ja Puoliskon pikkusiskon kanssa katsomassa Fi-Reggae All Stars. Oli muuten sekin mahtava. Siinä sai peppu heilua ja lanteet kyytiä, ärsytti vaan, kun piti koko ajan tuota polvea varoa. Että piti vähän niinkuin puolivaloilla mennä. Hih, kenkiin sujahti varmaan puoli kiloa hiekkaa! Vähän aikaa vielä kuunneltiin The Darknessia anniskelualueella. Kiva kun tuolla päälavalla oli viime vuoden tapaan screenit, niin näki menoa vähän kauempaakin. Kotiin päin lähdettiin jo keikan aikana, kun alkoi väsyttämään. Oltiin just sillalla kävelemässä, kun alkoi ilotulitus. Oli muuten parhaita ilotulituksia, mitä oon koskaan nähnyt! Ainahan Rokissa on mahtava ilotulitus, mutta nyt ne oli kyllä ylittäneet itsensä. Jos vertaa esim. kaupungin uuden vuoden ilotulitukseen, niin rokkitulitus vie sen kyllä 6-0. [Edit 13:41 tässä on aika hyvä kuva Rokin lauantai-illan ilotulituksesta ja päälavan valaistuksesta]

Sunnuntai lähti käyntiin hiukka nihkeesti kun miun maha oli aivan sekaisin. Vähän oli tuskaa kävellä sinne festarialueelle päin, kun koko ajan tuntui, että pitää vessaan päästä. Heh, pitikin tehdä stoppi Pikkuveljen asunnon kohdalla, joka sijaitsee suht lähellä Laulurinnettä. Pääsin vessaan, viime tipassa! Eläkeläisiä oltiin menossa katsomaan, vähän myöhästyttiin keikan alusta, mutta hyvin päästiin vielä humppatunnelmaan mukaan ;D (en tunne edellisen kuvan henkilöitä, mutta siinä menee humppamato!) Sitten mentiin anniskelualueelle levähtämään, ja siellä oikeastaan melkein koko päivä sitten tuli oltuakin. Välillä vilkuilin niitä screenejä ja kuuntelin päälavan esiintyjiä, kuten Poets of the Fallia. Haluaisin edellenkin heidän levynsä, ehdottomasti! Negativeakin katsottiin ja kuunneltiin Puoliskon pikkusiskon kanssa, kun käytiin syömässä just siihen aikaan. Tosi hyvää ruokaa muuten oli! Sekä lauantaina että sunnuntaina käytiin vietnamilaista ruokaa, tosi maukasta! Ajattelin kyllä eilen, että oisko se miun maha menny siitä ruuasta sekaisin, mutta ei se siitä voinut johtua, kun Puoliskon pikkusiskon mahassa ei ollu mitään ongelmia ;) Rokin viimeinen esiintyjä Neljä Ruusua käytiinkin ihan kunnolla katsomassa, ja tanssittiin kyllä! Oli tosi  hyvä keikka heilläkin. Kotikonnuillaan esiintyivät pojat :)

Siinä se sitten taas oli. Meni viikonloppu ihan hujauksessa. Oli ihan kiva sääkin, vähän viileä, varsinkin kun viime viikkoina on ollut sellainen helle! Mutta toisaalta parempi, ettei tuolla ollut ihan paahtavan kuuma. Eilen tuli pari sadekuuroa, mutta ei ne kunnolla edes kastelleet. No, vähän kuitenkin :) Paljon ihania ihmisiä, Ilosaaritunnelmaa, hyvää musiikkia, mitäpä sitä enempää voi toivoa festariviikonlopulta! Nämä kuvalinkit ovat siis tuolta Ilosaarirock-sivujen Festarielämää-osiosta, sieltä voi käydä lisää katsomassa jos kiinnostaa. Oikein onnistuneita otoksia kyllä! Otettiinhan me itsekin kuvia, pitää katsoa, jos jossain vaiheessa tänne niitä laittais.