Siivoomassa olin taas tänään. Lääkärikin soitti miulle. Nyt aloitetaan se verenpainelääkitys, sitä ei kuulemma kannata enää lykätä. Kumminkin kun on vielä lapsetkin tekemättä ja oon niin nuori ja tuo verenpaine ollu koholla jo niin pitkään, että kannattaa alkaa hoitamaan ajoissa. Eipä siihen sitten paljon ollu lisättävää. Äitikin sanoi, että se ois miullakin ollu joka tapauksessa edessä ennemmin tai myöhemmin kun se on meillä aikamoinen sukurasite. Eikä siinä paljon välttämättä painonpudotuksetkaan auta (tosin sitä silti pitää tehdä!), kun on suvussa niin monella. Esimerkiksi miun serkulla, joka on vuotta nuorempi, on sama homma vaikka tyttö on urheilullinen kuin mikä. Ja äidilläkään ei aikanaan painonpudotus auttanut mitään. Mutta joo, ei se tosiaan sitä tarkoita, etteikö sitä painoa kannattais pudottaa, päin vastoin :) Lekuri oli kyllä ihan tyytyväinen kun kerroin, että tupakka on pysynyt kuin pysynytkin poissa.

Äippä jäi sairauslomalle, burn outtia pukkaa. Ja ei ihme! Ihan älytöntä tämä touhu nykyään. Äiti on sairaanhoitaja ja töissä vanhainkodissa. Sama vanha laulu kuin joka paikassa alalla, eli liian vähän henkilökuntaa, sijaisia ei palkata tarpeeksi eikä varsinkaan vakituista henkilöstöä. Se on ihan hullua, että joutuu välillä tekemään tuplavuoroa kun ei ole tarpeeksi työvoimaa! Eli aamu- ja iltavuorot putkeen (työpäiväksi tulee siis klo 7:00-21:30 tai ainakin lähelle). Ei tuommoista kukaan jaksa jatkuvasti. Ei nuoremmatkaan saatika sitten sellaiset 5-kymppiset! Ja sitten porukkaa on jatkuvasti sairauslomalla. Kuinka ihmeessä yhteiskunta muka luulee säästävänsä tuossa?? Missä se säästää? Tämä on oikeesti jo aika sairasta. Paljon on ammattitaitoista nuorta porukkaa työttömänä ja sitten työssäolevat ajetaan loppuun hirveellä työtaakalla. Suututtaa tämmöinen! Muistutukseksi vielä tässä tämän adressin osoite, jossa ajetaan juuri parannusta tälle asialle. Jotain on tapahduttava ja nopeasti!

Tulipa vuodatus, suututtaa vaan äidin puolesta niinkuin koko tämän yhteiskunnan puolesta.

No jotain positiivista tähän loppuun sentään: näyttääpi että se kesä ois sittenkin tulossa ensi viikolla, kivaa! Ainakin tällä hetkellä ens viikon tiistain ja keskiviikon suhteen täällä Joensuussa näyttäis oikein hyvältä! :)