Eilen oli kyllä kesän PARAS päivä! Siis tähän asti, eiköhän niitä vielä ole edessä. Ainakin toivottavasti! Mentiin siis tuonne luterilaisen kirkon taakse viettämään päivää. Eväät jäivät kyllä nestemäisen puolelle, mut ei se mitään :D Olihan tuolla moni muukin aurinkoa palvomassa, ja oli kyllä ihanat pari pientä nassikkaa, jotka ottivat mallia kun pojat heittelivät frisbeetä :) Oikein totisina tarkkailivat ensin ja sitten itse yrittivät samanlaista :)

Oli ihan huippuu kyllä! Seurakin oli oikein mahtavaa. Miun käsivarret ja rinnus kyllä vähän ilkeesti nyt punoittaa, mutta ei se mitään! Miulla hölmöllä ei ollu edes mitään päähinettä, mutta onneksi Viiru ystävällisesti lainasi huiviaan ja hattuaan. Tais mulla jonkin aikaa olla Puoliskon irroitettava lahjekin pään suojana :DTuli kivoja kesäkuviakin otettua.

Iltaisella sitten suunnistettiin ensin pizzalle ja sitten vielä Palaveriin iltaa jatkamaan. Puolisko koki jonkinlaista kisaväsymystä ja lähti kotiin jo siinä varmaan 23 maissa. No olinhan miekin kotona jo yhden maissa, kun Palaveri meni kiinni. Onneks en lähteny enää yöbaariin, vaikka ensin sitä mietinkin, että oisin poikien mukana mennyt. Onneks jäi väliin :)

Tuli eilen luvattua että mentäis tänään grillibileisiin Noljakkaan, mutta taitaa jäädä väliin. Sen verran on väsy eilisestä. T jo äsken Puoliskolle soittelikin, että tullaanko. Vähän nolo, kun mie eilen vannotin sitä soittamaan tänään Puoliskolle, että juu sit me varmasti tullaan jos sie vielä sille soitat! Ja sit en ite jaksa lähtee... Ei wanha jaksa. Päätä särkee ja väsyttää. Mut kyl se tästä. Hauskaa oli!

Huomenna ois kampaajalle meno. Toivottavasti miun vähän kärähtänyt päänahka (jakauksen kohdalta punoittaa) kestää värjäyksen. Nyt pitää mennä tuo uuninpohja pesemään, niin Puolisko pääsee ruuanlaittoon :D

editti: ei hitto tuo moska ei kyllä irtoo tuosta uunin pohjasta! Tietysti se sokerilitku sulanu ja jämähtäny siihen sit kunnolla! Oon yrittäny saippuavillalla ottaa, liottanu ja raaputtanu mutku ei irtoo! Osaiskohan joku mahdollisesi kertoa, miten palaneen ja sulaneen sokerilitkun saa irti uunin pohjasta?