Meidän pitää muuttaa kodistamme pois elokuun loppuun mennessä. Kyseessä kun on opiskelija-asunto, jossa saa asua korkeintaan kaksi vuotta valmistumisen jälkeen. Puoliskolla tuo kaksi vuotta tulee täyteen tänä keväänä. Ollaan tässä asunnossa nyt yli neljä vuotta asuttu ja tämä on tuntunut oikeasti omalta kodilta. Tuntuu vähän haikealta lähteä, mutta pakko on. Harmi vaan, kun vapaita/vapautuvia vuokrakaksioita ei ihan joka oksalla täällä kasva. Tai ainakaan sellaisella sijainnilla, joka miellyttäisi. Miusta olis parasta, jos muutto saatais hoidettua mieluiten jo ennen kesää tai ainakin alkukesästä.

Töissä meillä on eräs harjoittelija, joka on muuttamassa kaksiostaan pois toukokuun puolivälissä ja eilen käytiin sitä katsomassa. Asunto olisi ihan hyvällä paikalla ja mukava se oli muutenkin. Puolisko vaan oli vessassa haistavinaan jotain ummehtunutta hajua. Mie en kyllä huomannut. Oliskohan ihan vaan pesukone? Pitää siitä kysyä tarkemmin. Asunto oli hyvän kokoinenkin ja kaappitilaa on paljon. Vuokrakin ihan kohtuullinen. Tänä aamuna soitin eräästä toisesta asunnosta, josta saatiin tieto. Huomenna olisi siellä näyttö, mutta siitä on kuulemma aika moni muukin kiinnostunut. Saa nähdä. Sekin olisi hyvällä paikalla eikä vuokrakaan mikään kauheen paha. Tosin neliöitä on vähemmän. Toisaalta, me ei varmaan enää kovin montaa vuotta aiota kuitenkaan vuokralla asua, joten varmaan tässä vaiheessa siitä asunnosta voi vähän tinkiä. Miun mielestä, Puolisko on paljon krantumpi. Kunhan nyt joku koti saataisiin! Eiköhän se vielä jostain löydy. Toivottavasti. Ainakin se eilinen on yksi ihan hyvä vaihtoehto, jos vaan se vessa on ihan ok.

Edit: löysin tämän ihanan pohjan Raijan Pohjustuksia-blogista ja on niin ihana, että pakko oli ottaa käyttöön ainakin joksikin aikaa :)