Olen tullut siihen tulokseen, että kun miulla on useampi päivä vapaata, niin silloin koko elämä menee hunningolle. Voiko olla totta, että olen viimeisen viiden vuorokauden aikana katsonut 21 jaksoa Gilmoren tyttöjä. Eli siis koko ensimmäisen tuotantokauden! En ollut ennen seurannut koko sarjaa, vaikka monet ovat sitä kovin kehuneet. Pikkusisko oli saanut tuon DVD-boksin joululahjaksi, mutta jättänyt sen vielä kotikotiin, kun sillä ei ole vielä DVD-soitinta. Katsoin perjantai-iltana pari jaksoa ja olin heti koukussa. Ihana sarja! No niin, tänä aamuna sitten katsoa tapitin viimeiset neljä jaksoa, jotka olivat vielä näkemättä. Otin siis boksin lainaan. Jaa, ei miulla taida olla elämää. Tietääkö joku, että meneekö se sarja tällä hetkellä TV:ssä ja moneskohan tuotantokausi on menossa? Tekis mieli seurata, mutta jos vaikka on jo joku 3. kausi menossa, niin kai se 2. pitäisi nähdä ensin...

Onneksi sisällä nököttämisestä ei ole pahemmin tullut edes huono omatunto, kun ulkona on niin karmea sää, ettei paljon sinne huvita mennä. On tämäkin tammikuu! En ole ennen vielä tällaista "talvea" kokenutkaan. Ja pitäisi olla jo kevättä kohti menossa. Mihis se talvi jäi? Toivottavasti ei meinaa sitä, että juhannuksena on lunta.

Jospa tänään kuitenkin rohkaistuisin ja lähtisin käymään kaupungilla. Illalla varmaan mennään taas kotikotiin, kun Puoliskon pitää tehdä siellä joku tietokonejuttu. En ymmärrä niistä.