Jo jännittääpi, tänäänhän on Suomen kannalta melko jännä iltapäivä ja ilta edessä. Tai siis eihän sentään itse tämän maan kannalta sinällään, tuskinpa se suuntaan jos toiseen vaikuttaa itse tätä valtiota kävi miten kävi.

Puhun siis tietysti jääkiekosta ja Euroviisuista. Minnuu ainakin jännittää. Harmi kun ei Suomi-Tshekki -peliä ihan alusta näe, kun meillä alkaa saunavuoro just tuossa neljältä. Mutta pikaseen kun käydään niin ehditään hyvin vielä ekassa erässäkin mukaan. Ja taas kannustustuuletus: LEIJONAT FINAALIIN! No se on joka tapauksessa huomenna joko pronssipeli tai finaali, ja vastassa on joko Kanada tai Ruotsi. Ruotsille EI SAA mennä kultamitali ainakaan, ne sai jo yhden tänä vuonna olympialaisissa.

Toinen jännä paikka onkin sitten illalla, kun Lordi jyrisee Ateenassa. Vähänkö ois oikeesti hienoa, jos Suomi onnistuisi kerrankin voittamaan viisut! Toivottavasti Lordi saavuttaisi ainakin Suomen viisuhistorian parhaan tuloksen (paras tähän mennessä taitaa olla 6. sija), siinäpähän saisivat kaikki mustamaalaajat nenilleen ;) Tai edes 10 parhaan sakkiin sijoittuminen olis hienoa, silloin Suomi pääsis ensi vuonna suoraan finaaliin. Eikös se niin mene?

Uskomatonta tuo tiettyjen tahojen mustamaalauskampanja, nyt niillä on jo vireillä oikeuskanne Lordia vastaan. Niin naurettavaa, ja samalla raivostuttavaa ja säälittävää. Kehtaavatkin. No joka tapauksessa illalla se nähdään miten menee. Thumbs up for Lordi!