Huh, että eilisestä illasta muodostuikin painajainen. Miulla jo pieni kuumekin tuntuu tosi pahalta, mutta eilinen oli jotain kamalaa. Illan edetessä ensinnäkin ulkona alkoi kamala rankkasade ja ukkonenkin tuli. Muutenkin minua pelottaa ukkosella, mutta sairaana se oli vielä pahempaa. Kuume nousi pahimmillaan 38,5 asteeseen ja palelsi niin kamalasti, että tärisin, vaikka mulla oli huppari pitkähihaisen yöpaidan päällä ja makasin sohvalla peiton alla. Oikeesti välillä tuntui, että mie kuolen. Oli ihan hirveää olla yksin kotona tuossa olotilassa. En tainnut paljon edes tajuta eilisestä BB-jaksosta, jotenkin tuntuu, etten muista siitä oikein mitään... Onneksi voi käydä BB-sivuilta tarkistamassa torstai-illankin tapahtumat (ne siis olivat eilisessä ohjelmassa) :)

Onneksi lääke laski kuumeen siedettävämmälle tasolle ennen nukkumaan menoa, mutta sittenhän alkoikin se armoton hikoilu :/ Ei meinannut tulla nukkumisesta mitään. Puolisko tuli kotiin kahden maissa, sitten tuli uni paremmin. Hih, en haistanut edes kaljahuuruja kun on nenä niin tukossa. Eli jotain positiivista ;)

Toivottavasti tänä iltana ei tule enää samanlaista, nyt on vähän lämpöä ja kurkku kipeä ja nenä tukossa. Harmittaa vaan niin vietävästi, kun voi olla, ettei huomisesta Tyttärien tapaamisesta tule sitten mitään. Voihan tässä katsoa vielä huomiseen, mutta ei hyvältä näytä. En haluaisi ainakaan tartuttaa ketään...