Ja miehän en siis edelleenkään ole mikään kotihengetär mutta ajattelin silti aloittaa tällaisen ruoka-kategorian ihan uhallanikin! Onhan noita ruokablogeja jos jonkinmoisia, joissa huippu-kotikokit esittelevät reseptejään, ja hienoja ovatkin! Monesti oon kuola suupielestä valuen lukenut niitä, ja ajatellut, että kun osais ja ois kärsivällisyyttä valmistaa moisia aterioita ja leivonnaisia.

Eli tämä miun oma 'reseptinurkka' on ihan vaan tämmöinen oma reseptipankkini, johon laitan ylös kokeiltuja ja hyviksi havaittuja reseptejä. Yleensä ne on oikein helppoja, mie kun en yleensä jaksa ruuan kanssa taiteilla. Ja enemmän varmaan tulee (ehkä) leivontapuolen juttuja, se on miulle ominaisempaa kuin ruuanlaitto. Puolisko on meillä enempi kokkaustyyppi, joten senkin kokkausreseptejä tänne voipi ilmaantua joskus. Saa nähdä, minkälainen sillisalaatti tästä kehkeytyyp.

Siksikin ajattelin tämmöisen aloittaa, että sitten itse helposti löytää yhdestä paikasta ne jutut, mitä on tullut tehtyä ja hyväks havaittu. Niih.