Jep, haavereilta on vältytty päivän pahaenteisyydestä huolimatta. Noh, ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa, vielä on kuutisen tuntia tätä päivää jäljellä. ;D Mie oon vähän taikauskoinen...

Eilen olin ensimmäistä kertaa iltavuorossa, nopeasti meni iltapäivä ja ilta! Hässäkkää ja tekemistä riitti, olin aika poikki kun tulin kotiin illalla puoli yhdeksän jälkeen. Hitto, torstaisin ei saisi olla iltavuoroa, kun silloin tulee aina Everwood klo 20:00. ;) Ensi viikolla on onneksi torstaina aamuvuoro. Ihan kivaa on ollut, vaikka vieläkin oon aika ulalla ainakin joissain jutuissa. Onneksi ainakin tähän mennessä asiakkaat ovat olleet ihan kilttejä ja ymmärtäväisiä... Asiakaskunnassa (niin alalla kuin alalla) kun aina tuppaa olemaan niitä mörrimöykkyjäkin, jotka purkavat pahan olonsa viattomaan asiakspalvelijaan. Kyllä niitäkin varmasti vielä tulee, muttei onneksi vielä näin aluksi ole tullut.

Tänään menin käymään tätini luona kylässä. Siinä turistiin kaikennäköistä, tädillä on taas vähän vauhti päällä, maaninen vaihe... Kirjoittelinkin loppukeväästä kun kävin häntä sairaalassa katsomassa, nyt hän on ollut kotona sen parin viikon sairaalajakson jälkeen. Nyt kuunvaihteessa hän muuttaa palvelutaloon tuohon ihan lähelle. Siinä on oma yksiö keittiöineen päivineen, mutta sairaanhoitaja on tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Kyllä oli lottovoitto, että tätini sai ostettua tuon yksiön nopeasti. Ei niitä ihan joka kuukausi vapaudu. Voidaan kaikki sukulaisetkin olla vähän rauhallisemmin mielin. Käytiin tädin kanssa kävelylläkin ihastelemassa syksyistä luontoa. Kyllä harmitti kun ei sattunut kameraa mukaan! Olisi saanut niin mahtavia ja värikkäitä syyskuvia otettua.

Huomenillalla ajateltiin Puoliskon kanssa lähteä pitkästä aikaa ulos syömään. Vähän kai tässä juhlistetaan miun työpaikkaa ja sitä, että Puoliskollekin tuli tieto, että hänet on valittu työvoimakoulutukseen, johon hän haki. Maanantaina se jo alkaa ja kestää tammikuun loppuun. Hyvä kun on nyt Puoliskollekin tekemistä eikähän sitä tiedä mitä se koulutus poikii (jos poikii). Siinä olis kuitenkin tavoitteena työllistää työttömiä, mukana on muutama yritysin.

Kivaa viikonloppua!