Niin ihana joulukissinpentu oli tuolla Tuuliviirin sivupohjissa, että oli aivan pakko adoptoida :) Ja kun on isänpäivätkin vietetty, voi alkaa jo hyvällä omallatunnolla oikein kunnolla joulua odottamaan!

Eilen hurahtikin koko päivä perheen parissa. Aamupäivällä Pikkuveli tuli hakemaan miut ja mentiin isoisäni luo isänpäiväkäynnille. Sinne tulivat sitten myös vanhempani ja Pikkusisko ja myös setäni perhe. Juotiin kahvit ja onniteltiin. Sen jälkeen vietiin kynttilä toisen isoisäni haudalle.

Hautausmaalta ajeltiin sitten lapsuudenkotiin, jossa Pikkuveli teki isänpäiväaterian. Ja olipahan muuten oikein juhla-ateriaa kerrakseen! Alkuruokana oli kantarellikeittoa, pääruokana teertä (mites tää taipuu muuten!) ja metsoa perunalisäkkeineen ja gratinoituine vihanneksineen ja jälkkäriksi sellaista ihanaa suklaakakkujuttua valkosuklaakastikkeella. Isäänsä on Pikkuveli tullut, kun tuollaiset gourmet-ateriat osaa loihtia! Iltasella juotiin vielä kahvit ja syötiin Pikkusiskon tekemää täytekakkua, hyvää oli sekin! Pelattiin siskon ja veljen kanssa Trivial Pursuitia ja hähää, tiukan taiston jälkeen mie isosiskon oikeudella voitin (tietysti!) ;D Katseltiin siinä samalla myös Maajussille morsian -ohjelmaa ja vielä BB- Talk Showkin, jonka jälkeen lähdettiin Pikkuveljen kanssa omiin koteihimme. Mukava päivä ja ilta oli!

Tänään saankin ihan yksikseni olla koko päivän, kun Puolisko lähti taas sinne Tampereelle haastatteluun jo aamuvarhaisella ja kotiutuu vasta varmaan iltayhdeksän aikaan. Ja miulla on vapaapäivä. Toisaalta on ihan kiva olla pitkästä aikaa koko päivä ihan yksin kotona, saanpahan rauhassa roikkua netissä ;D No, muutenkin. Tänään en tosiaan taida lähteä mihinkään, ainakaan kauppaa pidemmälle, vaan nautin vaan ihan rauhasta ja hiljaisuudesta. Huomenna taas töihin, ja sieltä on rauha kaukana! Vaikka kivahan sinne on taas mennä.

Mie odotan jo innolla joulua! Voiskin tänään vaikka pari korttia väkertää. Sunnuntaina onkin kaupungin joulun avaus. Aika aikaiseen miusta, vois olla vaikka viikon myöhempään kuitenkin. Joulun lähestymisestä kertoo myös tänään postiluukusta tullut Postin joulutervehdysten postituskuori!