Joops, näyttääpi, että uudesta vuodesta on kehkeytymässä kostea ainakin ilman suhteen. Pläähh... ois niin kiva kun olis pakkasta ja kirkas talvipäivä ja -yö. Kaupunki meinaa ilotulituksessaan ilmeisesti ensimmäisenä Suomessa ampua taivaalle sellaisen raketin, josta muodostuu numerot 2007. Ikävää, jos se menee pilvien taakse...

Tänä vuonna elämässä on ollut sekä hyviä että huonoja asioita. Ehdottomasti ykkösenä on tupakoinnin lopettaminen. En olis vuosi sitten todellakaan uskonut, että nyt ollaan tässä tilanteessa, että rööki yököttää ;) Blogimaailman löytäminen on ollut myös upea juttu. Tosin kesällä tuli uppouduttua bloggaamiseen vähän liikaakin, mutta tasoittuihan se. Viime aikoina taas on ihan liian vähän tullut käytettyä tähän aikaa. Yritän parantaa tapani :) Loppuvuoden valopilkku oli tietysti tuo työpaikka, vaikka onkin osa-aikainen. Muuten olen onnellinen, että tämä vuosi loppuu. Tämä loppuvuosi on ollut aika vaikea. En ole täällä niitä asioita oikein puinutkaan, olen muilla tavoin käynyt läpi, puhumalla jne. Meidän perheessä on loppuvuosi ollut vaikea ja huoli perheestä on edelleenkin. Ja tottakai se vaikuttaa sitten itseenkin, pelkään masentumista ihan toden teolla, useammin on nyt ollut itkuinen olo jne. En haluaisi siihen suohon enää. Pitää vain yrittää pitää jokin raja omien ja muiden asioiden välillä... Mutta eihän se helppoa ole. Nyt tammikuussa sitten Pikkuveli ja Pikkusisko vielä muuttavat. Toinen lähtee Prahaan ja toinen Turkuun. Toivottavasti ensi vuosi on parempi!

Ensi vuoden tavoitteena olisi ainakin painonpudotus. Kun nyt röökistä on päästy, niin seuraavaksi on kilojen vuoro. Tämä on ihan älyttömän vaikeaa, ja hiukka skeptinen olen onnistumisen suhteen, mutta ainakin haluan yrittää. Verenpaineasiatkin olisi nyt saatava kuntoon.

Eipä muuta kuin oikein mukavaa vuodenvaihdetta ja parempaa tulevaa vuotta kaikille!