"Yleisön" pyynnöstä vaihdetaan tähän yleiseen osioon tuo punainen fonttiväri pois tästä lähtien. Oiskohan  tää parempi/helpompi lukea? Miuwa? Saa toki muutkin kommentoida ;)

Olipa eilen mukava käydä Jokiasemalla M&V:n sekä puoliskon kera. Tosin oli hiukka viileää, mutta muuten mukavaa. Pittää ottaa uusiksi kunhan nuo illat vielä enemmän lämpeävät. Tai miksei sinne päivälläkin vois mennä.

Eilinen päivä meni äipän apuna ikkunanpesussa. Jep, oli sitten vesi poikki melkein koko päivän kun jossain olivat (vahingossa) tehneet reiän vesiputkeen. No onneksi äiti oli ehtinyt kerätä kattiloihin ja saaveihin vettä, että ikkunanpesu onnistui. Kyllä se vesi taas illan suussa palasi, vähän rusehtavana tosin... Eiköhän tuo jo nyt kunnolla juokse.

Järkyttävää kuinka likaisia meidän kissit siellä ovat! Varsinkin nuorimmainen. Kun sen pääväri on vielä valkoinen (mustia läikkiä yltympäriinsä), niin kaikki lika näkyy turkissa. Se oli kyllä kuin yks nokikolari! Ja sitten tulee kiehnäämään. Keskimmäinen kun on väriltään harmaa, niin siinä ei paljon liat näy, paitsi valkoisissa tassuissa. Vanhinkin oli vähän liannut itteensä (saman värinen kuin nuorimmainen raggari), mutta lähes 13 vuoden kunnioitettavassa iässä se ei enää viitsi samalla tavalla riehua kuin nuoruuden päivinään. Vaikka ei tuo meidän nuorinkaan enää mikään teini ole (9 v), niin se on ikuinen pentu. Ja sillä on tosi vahva metsästysvietti.

Tänään tuli käytyä taas tuota tätiä katsomassa, että mitä kuuluu. Siinä menikin sitten useampi tunti. Heheh, kun olin menossa sinne, niin jouduin vielä kääntymään kotiin tuossa sairaalan nurkilla. Siinä mulla tuki jotenkin omituinen olo, että nyt kyllä jotain puuttuu. Vähän aikaa mietin, että mitä ihmettä se on: takki on, kengät on... Sit tajusin, että rintsikat! Oli se takaisin käännyttävä laittamaan ne päälle. Ei oo aiemmin noin käynyt. Hassua!

Tännään tullee taas jääkiekkoa. Eka ns. kova peli Tsekkiä vastaan. Jänskä juttu. Toisaalta, Tsekki pelasi Slovenian kanssa 5-4 ja Latvian 1-1 ja Suomi-Slovenia päättyi 5-3 ja Suomi-Latvia taas 5-0, joten noiden mukaan Suomi ois paremmassa vedossa. Mutta ei pidä todellakaan vielä etukäteen noita miettiä, sittenhän sen näkee. Jännä peli edessä, ja vähän kyllä pelonsekaisin tuntein sitä odottelen. Go Suomi Go!