Ajattelin laittaa tänne kuvat meidän kissoista. Nämä on otettu vuosi sitten, parempia en nyt löytänyt. Joskus varmaan laitan enemmänkin, jahka saan otettua kuvia söpöläisistä :)

MINTTU, 13 vuotta. "Minde", "Mindepaukku", "Mintte", "Kinttu"

142496.jpg

Kuva Mintusta on aika huono, myönnetään. Ihana, hellyydenkipeä kissa, joka on nähnyt ja kokenut elämänsä aikana yhtä ja toista, mm. äitiyden kahteenkin otteeseen. Nykyisin lempipuuhaa on nukkuminen saunan lauteilla, tietoinen arvostaan vanhana rouvana :) Varsinainen sylikissa.

DONNA, 10 vuotta. "Dontte", "Hapsi", "Harmaa"

142497.jpg

Mintun tytär ensimmäisestä pentueesta. Olisi lapsena kelvannut monellekin, mutta emme suostuneet luopumaan söpöläisestä :) Alku elämälle oli hurja, aluksi ei hengitys pelannut, mutta sitäkin sitkeämmäksi sissiksi tyttö kehittyi. Aiemmin kartteli ihmiskosketusta ja viihtyi omillaan, vanhemmiten on luonne pehmennyt ja istuu mielellään sylissä silitettävänä.

TARA, 9 vuotta. "Tarzan", "Tarde", "Aatu"

142498.jpg

Tara on Mintun tytär toisesta pentueesta. Ikuinen lapsi! Vieläkin näyttää enemmän pentumaiselta, ja käyttäytyy samoin. Oikea pahnan pohjimmainen :) Kun Tara tulee, se myös kuuluu! Naukuu ja kurisee, haluaa huomiota. Tara on omituisin kissa, jonka olen koskaan "tuntenut".

Ihania kaikki <3 En siis enää asu samassa taloudessa kissojen kanssa, vaan ovat lapsuuden kodissa. Usein käyn kuitenkin katsomassa niitä, harmi vaan kun itsellä on paha kissa-allergia, etten koskaan enää voi itselle ottaa...