Niinhän tuo kovin on. Mutta hyvä kun on nyt ihan kunnolla vettäkin tullut. Tosin eilinen vesisade pakotti (ihan oikeesti!) miut ja Puoliskon pubikierrokselle ;)

Mentiin kaupungille asioille ja kun Kelalle toimiteltiin taas pinkka papereita, niin ajateltiin käydä Kuppilan terassilla yksillä. Istahdettiin ulos, mutta ehdittiin ehkä kaks minuuttia istua, kun alkoi vettä ripotella. Siirryttiin sisätiloihin juomaan tuopposemme loppuun. Sitten ajateltiin lähteä kaupan kautta kohti kotia. Toisin kävi. Ulkona huomattiin, että tää sade vaa kovenee eikä meillä ollu sateenvarjoa edes mukana. No, ajateltiin mennä sadetta pitämään seuraavaan paikkaan, joka sattui olemaan Old Dog, josta saapi Guinnessia! Siellä istuskeltiin ihanan upottavilla nojatuoleilla ja tuli ihan mieleen vuoden takainen Kööpenhaminan reissu :) Silloin yhtenä päivänä tuli kierrettyä useempi pubi (varsinkin irkku- ja englantilaistyyppiset) kun vettä satoi ja ei pitkään kadulla viihtynyt. Hih, tuli melkein turistiolo, turistina kotikaupungissa ;) Nälkä iski seuraavaksi, mutta vesisade ei laantunut. Mutta eipä hätää: tien toisella puolella olikin sopivasti Kotipizza! Sinne siis. Pollo americana oli hyvää pitkästä aikaa.

Sade laantui syödessä, ajateltiin että voiskin tässä samalla reissulla kotiin mennessä käydä tsekkaamassa Kimmelin uusi Pub Virta, kun se kotimatkan varrella kerta on. Tykästyttiin! Tosi kiva pikku pubi, kiva sisustus ja leppoisa tunnelma. Tosin yleensä tiistai-iltapäivät tuskin ovat niitä pubien riehakkainta aikaa ;) Hotellin yhteydessä kun on, niin muutamia liikemiehiä käväisi drinksuilla. Niin, sellasia ne työmatkat ;)! Hintataso nyt oli tietty vähän korkeahko, niinkuin S-ryhmän rafloissa muutenkin. Mutta pitää varmasti joskus mennä uudelleenkin.

Illalla vielä käytiin T&M:n luona kylässä. Kivaa oli taas höpötellä, varsinkin T:n kanssa :) Kamalaa, että Suomessa raiskaus avioliitossa on tullut rikokseksi vasta vuonna 1994!! (Trendi 6/06)

Ostettiin Sokkarilta eilen kaksi leffaa (From Hell ja Päättymätön tarina). Illalla vielä aloitettiin kattomaan tuota Päättymätöntä tarinaa, mutta Nukkumatti vei voiton. Pitää kattoo uudestaan vähän pirteempänä. From Hell on sen laadun leffa taasen, että se pitää kattoo päivällä kirkkaassa päivänvalossa kun yöuniin on aikaa vielä monta tuntia!

Sattui muuten aika yllättävä uutispommi tänään sähköpostiin: The Darkness tulee Rokkiin! Ei paha ei paha!