Nyt on pää ainakin tehokkaasti pyörällä ;D Eka työpäivä siis oli ja meni, paljon olis muistettavaa ja opittavaa. En mie tänään vielä tehnyt oikeestaan mitään, aamulla olin hyllyttämässä ja sitten lueskelin uusien työntekijöiden perehdytyskansiota. Loppupäivästä oli jo vähän tylsääkin, kun ei ollut oikein tekemistä. No, se loppuu huomenna kun alkaa toden teolla käytännön työskentely. Ei siellä työt tekemällä lopu...

Muut työntekijät ottivat ihan hyvin vastaan, mukavia ovat. Eihän tässä vielä kunnolla olla tutustuttu, mutta ainakin ensivaikutelma on ihan hyvä. Enhän toki kaikkia ole vielä edes tavannut. Mie yleensä jännitän aina tosi paljon uusia ihmisiä, joskus tuntuu vaikealta tutustua, joten voin huokaista helpotuksesta kun ihan kivoilta vaikuttaavat.

Nyt väsyttää kyllä kamalasti. Menin kuitenkin vasta puolenyön maissa nukkumaan ja herätys oli puoli kuudelta. Ja mie tarviin sen 8 tuntia unta yössä, että oon pirteä. Nyt ei vaan kannata enää päikkäreitä ottaa ettei ensi yön unet siitä kärsi. Huomenna olis taas aamuvuoro, keskiviikkona (ennakkotiedoista poiketen) vapaa ja torstaina iltavuoro. Ensi viikolla on neljä päivää töitä, jee! Täällä on silloin syyslomaviikko ja jonkin verran on lomilla työntekijöitäkin. Ja varmaan asiakkaitakin silloin riittää.

Nyt kurkkimaan mitä muille kuuluu ;)