Nyt tähän aikaan vuodesta kun alkaa illatkin jo pimentyä, olen huomannut seikan, jonka talvella yleensä heti tajuaa. Nimittäin lamppujen palaminen. Ei sitä keskellä kirkkainta kesää huomaa, kun ei valoja tarvitse. Nyt huomaa, miten monesta valaisimesta lamppu on palanut (tai siis lampuista polttimot), kun sitä valoa jo alkaa tarvitsemaankin iltaisin. Yölampun palaminen on kaikkein ärsyttävintä, kun illalla ei jaksa enää iltalukemisten jälkeen nousta sängystä sammuttamaan kattovaloa. Juu, tästä(kin) ongelmasta tänään Viirun kanssa ansiokkaasti keskusteltiin. On se vaan niin ihana nainen :) Ystävä.

Elikkä huomenna siis lamppuostoksille! Ajateltiin huomenna käydä Puoliskon kanssa katsomassa myös se Pirates of the Caribbean 2 (Johnny, Johnny!!). Kröhöm, ehkä ei pitäis liikaa tuota Johnnya kuitenkaan hehkuttaa, kun oman kultsin kanssa mennään yhdessä katsomaan. No onhan siinä se Keira Knightley. Myös tuo Miami Vice kiinnostais, kun siinä on Jamie Foxx! Tosin en tiedä, että oisko siinä leffassa sitten mitään muuta "mulle".

Tänään ajattelin tsekata, että millainen tuo Subtv:n uusi sarja Supernatural on, saa nähdä, tuleeko siitä taas yksi telkkarikoukku lisää. Ensi viikolla alkaakin sitten BB, joten sitten ainakin on tiedossa, mitä Lunara tekee iltaisin klo 22 ;D