Juu, tuli se arska sit meillekin :) Aamupäivästä sai sitten partsilla otettua aurinkoa ihan kivasti vähän aikaa ja tuli lueskeltua. Kävin sitten terppakeskuksesta hakemassa reseptit, lisää allergialääkettä ja sit se verenpainelääke. Väsymystä lupailee sivuvaikutuksena tuo vp-lääke, toivottavasti ei mulle tuu. Ihana kun on lämmin ja kesä :) Miun pitäis käydä ostamassa jotkut hyvät kesähousut, jotka ois sopivan vilpoisat.

Vähän on ristiriitainen olo. Kun on kiva toisaalta kun arska paistaa ja on lämmin ja on kesä ja ja... Mut samalla on nyt ihan kauhee ärrrrsy päällä! Syynä siihen on Puolisko. Ja osana ja vauhdittajana siihen on ihan varmasti myös tämä veemäisin aika kuukaudesta. Tänään oli puhetta M&V:n kanssa, että huomenna lähdettäis pihalle viettämään päivää ja ehkäpä myös terassille jne. Ja varmasti siis mennäänkin, ei siinä mitään, ootan kovasti. Mutta miks hitossa se Puolisko ei jaksanu oottaa siihen huomiseen?? Heti kun yks kaveri soitti, että lähdetkö terassille, niin eipä hirveesti miun mielipidettä kuunneltu. Ja oikeesti aika pitkä aika on siitä, kun oon viimeksi sanonu eriävän mielipiteeni ääneen tuon kaltaisesta asiasta! Ja ei siinä mitään, vaikka yhdellä tai kahdella kävisi, mutta sen taas tietää mitä siitä tulee. No, jos se tulee ajoissa kotiin, niin oon kyllä yllättynyt positiivisesti. Tää on taas tätä että miestä ei voi tajuta! Sit kun mie sanon eriävän mielipiteen, niin oon tiukkapipo. Siis haloo! Pitäiskö miun kiltisti vaan vaieta ja pitää oma mielipiteeni vain omanani? Siis tottakai joskus niin pitääkin tehdä, mutta... Eikö sitä huomista ois millään voinu odottaa? Juu, kyllä tähän angstiin nyt vaikuttaa tää aika kuukaudestakin, joka asia "vähän" ärsyttää. Onneks ei tarvii tänään enää nähdä ketään. Ei jaksais.

Mie taidan alkaa tekemään raparperipiirakkaa. Eilen porukoiden kasvimaalta kävin raparperia hakemassa. Jospa tätä angstia sais siihen tekemiseen vähän purettua. Sit syön suklaata. Ihan varmasti. (Ja sit kärsin omantunnon tuskia sen takia)