Oho, kylläpäs se aika on sujahtanut nopeesti! Rokki on jo huomenna!!! Siis virallisesti. Monen rokkiviikonloppu alkaa jo tänään klubeilla joko Sulossa tai perinteisessä Töminässä. Tai sitten matkaamalla sinne alueen liepeille makustelemaan festaritunnelmaa, siellähän sitä porukkaa illalla on. Tänään saapuu suurin osa rokkikansastakin, ja tie rautatieasemalta keskustaan on täynnä iloisia rokki-ihmisiä ;) Ja keskustan puistot ja kaikki! Siis en oo vielä omin silmin nähnyt, mutta monelta vuodelta näky on tuttu. Jee, elämää kaupunkiin!

Me ei lähdetä ainakaan klubeille, ei oo varaa semmoiseen. Saa nähdä, tuleeko illalla lähdettyä tuonne alueen ulkopuolelle kuitenkin. Riippuu ihan fiiliksistä ja tottakai säästä. Tällä hetkellä täällä näyttää aika synkältä, pilvinen taivas. Mutta vettä  ei sada ainakaan vielä. Kääk, toivottavasti ainakin huomenna ja sunnuntaina olis sitten hyvä rokkisää! Kyllähän nuo ennustukset ihan hyvältä nyt näyttää... (paitsi tämän päivän osalta...)

Tässä päivällä vois ainakin käväistä kaupungilla, jos jaksaa. Pitäis kuitenkin ehkä Alkossa vielä käydä. Siellä sitä on varmasti ruuhkaa! Puoliskon pikkusisko tulee tänään meille, kun tietäis mihin aikaan, että ois sit kotona... Pittää soitella. Kaikille Rokkiin tuleville oikein hauskaa ja hilpeää rokkiviikonloppua! Moikataan jos tavataan jos tunnetaan! Hih, ja saa moikata vaikkei tuntiskaan! Mie kyllä tänne varmaan viikonlopun aikana kirjoittelen kuulumisia, jos ehdin, jaksan ja viitsin. Viimeistään maanantaina kuitenkin.

Edit klo 15:25 Kräääh, nyt tuo ilmatieteenlaitos näyttää huomisen kohdalle pisaran :( Toivottavasti ei tule pitämään paikkaansa! Ilosaarirockissahan paistaa aina aurinko... Plus sit ne yks tai kaks sadekuuroa. Pientä sellaista. Hitsin hitsi, pitäisköhän sitä sittenkin jo tänään lähtee aloittelemaan Rokkia... Kun tuntuu moni muukin olevan menossa sinne alueen liepeille. Katellaan vähän vielä.

Edit klo 16:36 Jep, nyt on sitten aukaistu tämän vuoden Festarielämää-osio, josta voi käydä seuraamassa miten rokki sujuu :)

Edittiä taas klo 17:46 Juu päätinkin lähtee kattoo rokkimenoa jo tänään. Poishuis!