Jahas, otetaanpa vähän varaslähtöä tämän kesän rokkailuun ja aloitellaan rokkiraportointi tällä päivämäärällä ;) Sen verran on jo odotusta ilmassa, että pakko oli jo aloittaa hehkutus! Tänne siis raporttia ennen ja jälkeen Rokin, sekä myös rokkiviikonlopun (14.-16.7.) aikana, jos vain jaksan/ehdin/viitsin jne.

Taas tänä vuonna myytiin
Ilovaarirock (järjestetään 14.7.) nopeasti, 15 minuutissa, loppuun. Luin asiasta päivän Karjalaisesta. Mie ite olin Ilovaarirockissa 10 vuotta sitten eli silloin kun se ensimmäisen kerran järjestettiin. Se oli silloin vielä pienempi tapahtuma. Vaarirokkihan järjestetään Ilosaaressa, eli Ilosaarirockin alkuperäisessä miljöössä. Silloin 10 vuotta sitten liput maksoivat pari markkaa (en muista tarkkaan oliko se 2 vai 3), ihan niinkuin Ilosaarirockiinkin oli maksanut silloin vuonna 1971 kun se ensimmäsitä kertaa järjestettiin legendaarisessa Ilosaaressa ;)

Tapahtuman lipuista (5000 kpl) 2000 on mennyt Karjalaisen haastatteleman Arto Pippurin mukaan yhteistyökumppaneille. Onhan se ihan ymmärrettävää tietysti, mutta toisaalta vähän surku niiden vaarirokkaajien puolesta, jotka eivät sitten lippua saa vaikka kuinka yrittäisivät olla aina ajoissa kärkkymässä lipunmyyntipisteissä. Ja kuulemma isompaan paikkaan ei "Vaarirokkia" olla siirtämässä. Ihan ymmärrettävä periaate tuokin, että se halutaan pitää alkuperäisessä paikassa. Ja vaikeaa sen siirtäminen esim. Laulurinteelle olisikin, jos tapahtuma halutaan perinteisesti pitää Ilosaarirockin aattona eli perjantaina. Silloin kun Laulurinteen ympäristö on nuoremman (ja toki vanhemmankin...) rokkikansan ympäröimä ja Sulo-klubihan järjestetään ihan festarialueella Ylex-teltassa.

Nonni, tässäpä ensimmäinen raportti. Lisää tulee kunhan jotain aiheeseen liittyvää taas päähän pälkähtää tai on jotain kerrottavaa muuten. Rokkailemisiin!