Nonniin, nyt on kaupungissa kohistu, kun uusi kauppakeskus Iso Myy (no huhhuh!) avasi eilen ovensa. Tässä ensimmäisessä vaiheessa siihen tuli muutama liike, joista suurimman kohun aiheutti odotetusti H&M. Tuota liikettähän joensuulaiset ovat odottaneet pitkään ja hartaasti ja ketju itsekin on etsinyt kaupungistamme liiketiloja jo vuosien ajan. Karjalaisesta luin, että eilen oli pari sataa ihmistä ollut jonottamassa kauppakeskuksen ulkopuolella odottaen ovien avautumista. Todella fiksu peliliike avata kauppakeskus juuri koulujen syysloman aikaan, varmasti riittää ryntäilijöitä! Suurin osa H&M:n asiakaskunnasta oli eilen ollut juuri näitä teinityttöjä.

Henkilökohtaisesti mie en ole koskaan ymmärtänyt tuota, että kun jotain uutta on tulossa, sitä täytyy oikein jonottamalla jonottaa. Niinkuin esimerkiksi jotkut leffat ja kirjojen (lue: Harry Pottereiden) ilmestymiset. Mitä väliä sillä on, että onko just niiden ensimmäisten joukossa? Mie mieluummin aina odottelen noiden alkuhuumien laantumista ja menen vasta myöhemmin leffaan, tai niinkuin tässä tapauksessa, sinne Hennesille katselemaan. Mutta jokainen tekee niinkuin itse parhaaksi näkee :)

Töissä on ollut paljon muistettavaa, uusia juttuja. Aina kun tulen kotiin, oon ihan tajuttoman väsynyt. Ja illalla nukkumaan mennessä päässä pyörivät vaan asiakastunnukset, varausmaksut ja hyllyluokat jne. Tänään taas iltavuoroon ja huomennakin ois työpäivä. Sunnuntai on tietty vapaa ja maanantaina taas töihin. Huomenna menen töiden jälkeen ilmeisesti vanhemmille (jee, kissoja taas näkee, kamala ikävä niitä) saunomaan kun Puolisko menee sinne jo aamusta tekemään jotain puuhommaa Pikkusiskon poikaystävän kanssa. Niin, vävypojat hommiin vaan ;D

Hui kun tuolla ulkona on niin kylmä!! Mittari näyttää tällä hetkellä 9 astetta pakkasta!