Mie oon TAAS kipee! Ärsyttää niin vietävästi :( :( Tämä on jo kolmas kerta tässä parin kuukauden sisällä kun miulla on flunssa. Tää on epistä!

Sunnuntai-iltana jo vähän kurkku karheili ja eilen aamulla oli nokka tukossa. Menin töihin ja kylmi koko päivän ihan sairaasti. Viimeiset pari tuntia meni ihan horteessa ja kotiin tullessa kuumetta oli 38 astetta. Enpä eilen jaksanut enää päivittää blogiakaan. Viime yö oli yhtä painajaista. Pää, niska ja kaula oli niin kipeet etten saanut oikein nukuttua ja kuumekin nousi 38,5 asteeseen. Eipä tuo ole paljon helpompaa nytkään, paitse että kuumetta ei oo enää noin paljon.

Soitin aamulla töihin, etten tule ja lähdin päivystykseen sairaanhoitajalta hakemaan sairauslomalappua. Sairaanhoitaja mittasi tulehdusarvot ja sanoi, että kyllä pitää lääkärille mennä, kun on nuo tulehdusarvot sen verran korkeella ja kun oon flunssaillut viime aikoina niin paljon. Jono lääkärille on pitkä (ylläri!) ja sain kehotuksen tulla kotiin lepäämään ja mennä takaisin vasta iltapäivällä. Ei paljon jaksais tässä edes takaisin ravata, mutta pakkohan se on.

Mie oon ollut töissä yhteensä vasta 8 päivää, saanko mie edes palkkaa vielä nyt sairausloman ajalta? Jos en, niin kai se Kela edes näiltä päiviltä jotain maksaa..?

Ei jaksa olla koneella, menenpä katsomaan Melancholian 3 huonetta, lainasin kirjastosta tuon DVD:n. Kehuttu on, ja oon pitkään halunnut nähdä tuon. Ei vaan taida mieltä kovin ylentää ainakaan tuo dokumentti. Ja jottei vallan ratkiriemukkaaksi tässä alkaisi, lainasin myös Perikato-elokuvan.

***************

No eipä tarviikaan sitten katsoa tuota kun en saa jostain syystä DVD-soitinta toimimaan. Missä mies silloin kun sitä tarvitaan?? ;)