Mie haluaisin paljon erilaisia asioita. Vaikken itseäni materialistiksi suostuisi kuvailemaan, niin on silti paljon asioita, joita mie itselleni haluaisin. Eikä se kaikki kyllä edes ole  materiaa, mutta aika moni asia tässä maailmassa (valitettavasti!) silti vaatisi rahaa. Mie en tiedä, että vihaanko mie rahaa. Siks, kun sitä tarvii melkein kaikkeen ja joillekin se on se tärkein asia elämässä. Miulle ei, koska se ei ole elävää. Mutta se  on välttämätöntä, en mie niin  naiivi ole, että sen kieltäisin. Mutta miten paljon pahaakin on rahan takia maailmassa tapahtunut...

Asioita, joita haluaisin itselleni:
  • Työ; sellainen, jossa oikeasti viihdyn ja saisin tehdä sitä, mikä minua kiinnostaa. Haluaisin tietysti työstä saada myös kohtuullisen toimeentulon, mutta palkkapussin suuruus ei ole tosiaankaan ykköskriteerinä tässä)
  • Perhe; siis ihan oma sellainen. Lapsia. Mies löytyy jo, ja ollaanhan me kahdestaankin oma pikkuperheemme, mutta vasta lapset tekevät perheestä perheen (ja tässä tarkoitan vain itseäni, en tarkoita sitä, että kaikissa perheissä pitäisi olla lapsia, jokainen tavallaan...)
  • Oma koti; onhan meillä nytkin koti, mutta vuokraa tästä maksetaan. Sitä paitsi meidän pitää muuttaa tästä viimeistään vuoden päästä. Haaveissa olisi omakotitalo joskus. Tai edes joku rivarin pätkä.
  • Matka; näitä miulle kelpais vaikka useampikin ;D Tää on taas tätä, että aikaahan näin työttömänä ois matkustaa, mutta eipä sitä rahaa sitten ole.
  • Kissa; (tai kaks ;)), on ne kolme söpöläistä edelleen hengissä lapsuudenkodissa, ne ovat aina miun ykköskissoja, ihan parhaita. Mutta haluaisin omankin kissan, mutta se jää ikuiseksi haaveeksi voimakkaan allergian vuoksi :( Sitä paitsi Puolisko ei halua mitään eläimiä.
Tässäpä näitä. Onhan niitä toiveita ja haaveita paljon muitakin, esimerkiksi terveenä pysymiset yms.yms., mutta tuossa nyt oli muutama. Ja noista ainakin kolme vaatii rahaa; ei perhettä voi alkaa perustamaan tällaisessa rahatilanteessa, oma koti ja matkatkin ovat vain haaveissa. Kissajuttu taas ei tule onnistumaan ikinä, vaikka rahaa oiskin...

En mie edes tiedä, miksi tuon listan nyt tähän tein. Kai mie halusin vaan "paperille" taas niitä juttuja, joita ois tavoiteltava. Jipii, puolen tunnin päästä sentään saan jotain haluamaani; saunavuoro!