Hui kamala kun tuolla ulkona on kylmä! Kun heräsin aamulla, niin mittarissa oli 25 astetta pakkasta, nyt se on laskenut 23:een. On muuten niin kaunis päivä että! Tekis mieli lähteä kävelylle, mutta en mie niin hullu ole, että huvikseni tuohon pakkaseen lähden. Jos se päivän mittaan laskee alle 20, niin sitten voin vaikka harkita. Mie en ole niitä ihmisiä, jotka nauttivat tulipalopakkasista. Kyllä talvella pitää pakkasta olla, mutta rajansa silläkin. Semmoiset -10 astetta olis just sopiva.

Kiva oli saada Pikkuveljeltä eilen sähköpostia ja kuulumisia Prahasta. Hyvin on siellä muuten mennyt, mutta on se tsekin kieli vaikeaa. Pikkuveli ja serkku kun käyvät tsekin kielen kurssia, mutta onneksi siellä tuntuu englannillakin pärjäävän. Se kurssi on kuitenkin käytävä, kun EU siitä maksaa. Saa nähdä, miten hyvin tsekin kieli sujuu, kun tulevat heinäkuussa takaisin. Pikkusiskollakin on tänään ensimmäinen työpäivä! Sai siis töitä siellä Turussa. Osa-aikaista hommaa, kun kohta pitää taas aloittaa armoton pänttääminen pääsykokeisiin.

Miulla on selkä ja hartiat ihan jumissa. Se johtuu tuosta työstä, siinä on kuitenkin aika kovilla selkä- ja hartialihakset. Siinä kun joutuu sekä istumaan päätteellä että kantelemaan ja nostelemaan painaviakin kirjoja. Työasennoissa miulla ois varmastikin korjattavaa ja lisäksi pitäisi saada treenattua noita lihasryhmiä. Varsinkin vasen puoli on ihan tukossa. Niskaa kun venytän eteenpäin, kipuilu tuntuu alaselässä asti :( Venyttelemään vaan! Ja puntit kai ne ois kaivettava tuolta kaapin nurkasta.

Huomenna mennään varmaan Nanten ja Erilin kanssa katsomaan leffa Holiday. Onkos kellään siitä kokemuksia? Pikkusisko ainakin kehui, että se oli ihan hauska. Oi, Voicelta tulee just Bleakin ja Ana Johnssonin Fate. Se on miusta niiin ihana biisi!