Kaisa haastoi miettimään miulle 10 tärkeää asiaa, jotka alkavat M-kirjaimella. Olen tehnyt tämän ennenkin, mutta silloin kirjaimena oli L, joten otin tämän haasteen vastaan. Nämä ovat aakkosjärjestyksessä.

M - ihan kirjaimenakin tärkeä, sillä monen miulle tärkeän ihmisen nimi alkaa M:llä. Äitini, veljeni, mummoni ja kahden ystäväni nimet esimerkiksi :) Niin ja meidän vanhimman kissin nimi myös!

Maa - elementti, joka on minulle tärkeä ja edustaa montaa eri asiaa. Esimerkiksi se on elementtini horoskooppini mukaan, maasta tulee ravintomme, ja oma kotimaamme on tärkeä miulle. Maata tulee pitää arvossa!

Makea - mmmm... suklaata :P Mie olen aina ollut aikas perso makealle, en tosin enää niin paljon kuin ennen. Ylimakea on ällöttävää, mutta sopivassa suhteessa, nam! Jälkkärin pitää olla makeaa. Ja siitä suklaasta on erittäin vaikeaa kieltäytyä.

Mallas - hihii, mie tykkään erilaisista oluista!

Metsä - myös metsä on tärkeä! Meillä Suomessa vielä onneksi metsää löytyy, mutta kuinka pitkään? Metsä on monien, niin kasvien kuin eläintenkin, koti ja meidän pitää huolehtia, että metsät säilyvät tulevaisuudessakin. Vanhassa metsässä on jotain alkuvoimaista...

Mieli - mielenterveysasiat ovat lähellä sydäntäni ihan omienkin kokemusteni kautta. Kieltäydyn ajatuksesta, että niiden pitäisi olla jotenkin tabu. Mielellä voi tarkoittaa useampaakin asiaa, esimerkiksi silloin on helppo olla, kun on hyvä mieli :)

Mies - oma mies on tietysti kaikkein tärkein! Vaikka välillä onkin sukset ristissä, niin rakkautta riittää. Ihana ja ikioma! Ja joo, kyllähän moni muukin mies miellyttää silmää ;D Mutta oma on ihan ykkönen.

Muinaisuus - kaikki vanha ja muinainen kiinnostaa. Muinainen Egypti, Kreikka ja Rooma... Muinaissuomalaiset, keltit, viikingit, keskiaika... Vanhat kulttuurit ja uskonnot.

Musiikki - ei miulla musiikki koko ajan soi taustalla, niinkuin joillakin, mutta se on silti tärkeää. Olen musikaalisesta perheestä lähtöisin ja vaikken mitään itse soitakaan, on musiikilla aina ollut tärkeä sija elämässä.

Mustikka - ihana kotimainen marja, tykkään kovasti! Lisäksi tämä liittyy tietyllä tavalla miun lapsuudenkotiin... Miut tuntevat (tai ainakin miun kotikodin osoitteen tietävät) varmaan ymmärtävät mitä tarkoitan :D Lapsena mahataudissa äidin mustikkakeitto oli parasta! Ja mustikkapiirakka. Hyvää on myös Aino Mustikkapiirakka-jäätelö. Lapsena minulla oli myös Mustikka-niminen kani.

Siinäpä niitä. Itse haastan mukaan Simonen kirjaimella S ja Misan kirjaimella R.