Ja se kaatosade sitten alkoikin sopivasti just ennenkuin olin lähdössä sinne terppakeskukseen. Ja loppua ei näy... Miun varpaatki kastuivat kun tuli vähän vesi tennareista läpi. Onneksi on sateenvarjot keksitty :) Tosin siellä tuuleekin niin kovaa, että meinas pari kertaa varjo mennä ympäri. Onneks se kesti kuitenkin. Nyt saapikin [tai joutuu(?)] sitten nököttää loppupäivän hyvällä omallatunnolla neljän seinän sisällä.

Ja paineethan oli taas mitä oli... Eipä siitä sen enempää, nousee vaan enemmän kun ajattelee sitä. Ja en mie sieltä kirjastosta taaskaan selvinny ilman tuomisia. Sattui kuin sattuikin silmiin ihuna kirja; Suvi Niinisalon Keijukaisten lähteillä. Ja se oli siis AIVAN PAKKO ottaa kun kerran siinä oli :) Se kertoo keijukaisten historiasta, mitä ne oikeastaan ovat ja mistä ne ovat saaneet hahmonsa satuihin. Kirjassa on ihan mielettömän ihania kuvia ja taideteoksia, jotka esittävät näitä keijukaisia. Mie oon ihan heikkona kaikkiin tollasiin satuolentoihin ;). Kai mie osittain siksi tykkään tuosta fantasiakirjallisuudestakin.

Tuli ostettua myös ylioppilasonnittelukortit. Niin, ylihuomenna ois kahden serkun lakkiaiset. Pitäis varmaan alkaa vaatteita jo kattelemaan tuolta vaatehuoneen uumenista... Pikkusiskon 20-vuotislahjaongelmakin selvisi. Sisko täyttää pyöreitä 060606 (hui!) ;) Onneksi on tuo velikin olemassa niin voi kimpassa tämmösiä ostaa. Pikkusisko kotiutuukin huomenna sieltä Turusta. Saa nähdä, lähteekö syksyllä sinne sitten opiskelemaan. Aika kaukana se Turku...