Posti toi tänään työkkäriltä kirjeen. Siinä oli sijoitusosoitus. Kirjastolla ois 1.8.-30.9. osa-aikalisäsijaisuus kirjastovirkailijan tehtävään. Mie soitan sinne huomenna, toivottavasti ottaavat miut edes haastatteluun. Varmasti tuo sama kirje on mennyt useemmallekin työttömälle. Ja jos on joku, jolla on alan koulutus, niin sellaisellehan tuo menee, vaikka miulla onkin tuolta työkokemusta. Voi vitsi, ois ihan huippuu jos mie pääsisin tuonne! Eihän se oo kuin kahden kuukauden sijaisuus, mutta miulle jo se ois iso asia... Helpottuis rahatilanne edes vähäksi aikaa, saisi olla töissä, ja mikä parasta: just siinä hommassa, mikä on miulle just omiaan! Hitsihitsihitsi, jänskättää! Mut joo, kokemuksesta tiiän, että ei pidä liikaa odottaa, koska jos (kun) en kuitenkaan pääse, niin sit on taas hirvee pettymys ja kamala luuseri-olo. Eli eipäs hötkyillä! Mut toivotaan parasta.

Muutenkin kävin työkkärillä siis, oli aika hikistä odotella siellä omaa vuoroaan. Nyt on taas työnhaku uusittu vähäks aikaa. Pikkuveljelle kävin ostamassa synttärilahjan. Pikkuveli täyttää juhannuspäivänä neljäsosasatavuotta. Noin mie sille aina sanon :) Kuulostaa vanhalta, hih. Kävin taas Pikkusiskoakin duunissa moikkaamassa. Sillä onkin huomenna jännät paikat, kun on pääsykokeet sinne oikeustieteelliseen edessä. Onneksi ei tarvii sen takia Turkuun asti matkustaa, vaan sen pääsykokeen voi käydä tekemässä Jyväskylässäkin. Huomenna miulla on sormet ja varpaat ristissä Pikkusiskolle :) Toivotaan parasta Pikkusiskollekin.

Sitten nähtiinkin ystävä I:n kanssa. I meinaa lähteä Kaliforniaan heinäkuun alussa pariks viikkoa. Huh, siellä voi olla lämmin! Ainakin tähän aikaan vuodesta! Olipa mukava nähdä I:n kanssa pitkästä aikaa! Miun pitkäaikaisin ystävä ;) Taas vakuuteltiin, että kyllä nähdään vähän useemmin, mutta usein se vaan jää. Toisaalta, onpahan aina paljon pulistavaa sitten kun nähdään! Ja kumpikin tietää, ettei me koskaan kadota toistemme elämästä kokonaan. On meillä sen verran paljon historiaa ja kaikkia mahdollisia (ja mahdottomiakin!) yhteisiä kokemuksia vuosien varrelta! Puoliskon kanssa käytiin ruokaostoksilla. Huomattiin samalla, että me ollaan ihan PA molemmat! Ainakin ihan hilkulla. Ei käyty sit sitä giniä ostamassa. Taitaa tulla aika köyhä juhannus. Tahtoo rahaa! Tahtoo työn! Jos tyytyis ekaks kattomaan tunnin päästä Bad Girlsiä.