Ehkäpä on vähän valoisampi olo kuin tuossa toissapäivänä. Puuh, tää on vaan tätä aina välillä. Minuu nyt kyllä vähän pelottaa, kun syksy tulee ja silloin on välillä niin hankalaa. Mutjoo, ehkä ei pitäis ainakaan etukäteen sitä murehtia. Tarttee tekemistä! Ja rahaa!

Äidillä jatkettiin tänään taas sairauslomaa kahdella viikolla. Sairauslomahan alkoi muistaakseni kesäkuun ekalla viikolla eikä vielä ainakaan loppua näy. Ja siihen päällehän tulee sitten vielä kesäloma. Onneksi se on mennyt jo parempaan suuntaan, on saanut levättyäkin. Burn outin takiahan se jäi sairauslomalle. Ei mitään järkeä tämän kaupungin henkilöstöpolitiikassa varsinkaan just tuolla sairaanhoitoalalla. Ajetaan työntekijät ihan piippuun ja sitten tulee näitä loppuunpalamisia. Ja missä se säästö sitten muka näkyy? Ei se oo kaupungillekaan ilmaista, kun porukka lepää kotona. Niin, että kannattaisko pikku hiljaa alkaa palkkaamaan lisää henkilökuntaa??

Mummo menee kuulemma keskiviikkona leikkaukseen, siis se kasvain leikataan ilmeisesti tähystysleikkauksella. Siitä ei kai oo vielä ihan varmuutta, että onko se sitä syöpää muuallakin. Toivottavasti ei.

Viikon päästä olenkin vanhempieni luona, menen sinne torstaina loppuviikoksi kissavahdiksi ;D Puoliskokin tulee varmaan to-pe yöksi, mie oon sitten varmaan ainakin sunnuntaihin asti. Vanhemmat ja Pikkusisko lähtevät Helsinkiin yksiin lakkiaisiin ja Pikkusisko tulee lauantai-iltana takaisin. Äiti ja isä lähtevät sitten vielä Tallinnassa käymään. Kivaa viettää pitkästä aikaa kunnolla aikaa kissojen kanssa, pitää vaan muistaa ottaa kaikki mahdolliset allergialääkkeet mukaan. Tämmöisiä mietteitä tässä perjantai-iltana.