Oi miten ihanaa, että vihdoinkin sataa ja kunnolla! Siitä onkin jo tosi pitkä aika kun viimeksi on sadellut. Saa tässä siitepölyt ja katupölyt kyytiä ja ilma raikastuu. On tuo luonto muutenkin jo vettä kaipaillut.

Tulihan se voitto eilen USA:sta, ja millainen tulikin! Hyvä pojat! Huomenna olisi vastassa Norja, jonka kyllä pitäisi kaatua suht helposti, mutta eipäs eipäs nuolaista ennenkuin tipahtaa! Eihän sitä koskaan tiedä... Maanantain (?) Kanada-peli onkin sitten jo ihan omaa luokkaansa. Pitäisköhän vähän vilkaista sivusilmällä kohta alkavaa USA-Latvia -ottelua. Toivottavasti latvialaiset kiekkofanit ottavat rauhallisemmin kuin Kanada-pelissä... Onhan se tuomarilinja varmaan vähän erilainen. Ja eihän USA kuitenkaan ihan Kanadan veroinen joukkue taida olla.

Tänään ei sitten menty tytsyjen kanssa terassille, kun oli sen verran epävakainen tuo ilma. Käytiin sitten Nanten kanssa tuossa Erilin ja miehensä uutta kotia katsomassa. Heh, muuttivat tuohon meidän tien toiselle puolen :) Ja heillä on muuten ehdottomasti erikoisin sauna, jonka olen nähnyt :D Ihana! Todellinen yhden hengen sauna. Päätettiin sitten aloittaa Tyttärien oma blogi, on siitä ollut puhetta aiemminkin. En tiiä vielä, että millainen siitä kehkeytyy, aika näyttää. Ja saa nyt nähdä, että onko se sitten julkinen vai salainen. Ainakin nyt toistaiseksi vielä julkinen.

Meitä Tyttäriä on yhteensä viisi, kahdelle muulle "jäsenelle" on viestiä lähtenyt, että saapi osallistua. Ollaan siis ystäväporukka. Erilinhän mie oon tuntenut jo vuodesta 1986 (eli kohta 20 vuotta!), kun aloiteltiin yhteistä koulutietä ;). Yhden oon myös tuntenut ala-asteelta (4. luokalta) lähtien ja kaksi heistä tulivat tutuiksi tuossa 10 vuotta sitten lukion aikoihin. Ihania! "Tyttäriä" me viisi ollaan oltu jo aika pitkään. Se on meidän oma juttu.

Hei, mulla muuten tulee ihan kohta 100 kävijää täyteen. Kiva! Kiitos kaikille kävijöille, tulkaahan uudestaankin :)


[muoks klo 20:53: on tääkin yks taitolaji, sukkuloida kahden samalla palvelimella olevan blogin hallintojen välillä yhtä aikaa ;)]