Onpas pimeää ja harmaata. Vettä tulee kuin saavista kaatais. Myrskylläkin pelottelevat... Nämä on niitä päiviä, jolloin onkin hyvä pysytellä vaan neljän seinän sisällä. Huomenna saattaa luntakin tulla tai sitten ei. Kovin oli epämääräinen ennuste tänne. Jotain sataa kuitenkin ja kovaa. Pahimman myrskyn ei pitäisi tulla tänne Itä-Suomeen, mutta eihän siitäkään voi varmaksi sanoa. Mielessä on vieläkin parin vuoden takainen trombi, joka vei yhden talonkin mennessään täällä aika lähellä.

Luontoäiti näyttää taas, että kuka täällä määrää. Vaikka ihminen kuinka pyrkii hallitsemaan kaikkea ja olemaan tämän kaiken valtias, niin toiseksi jää. Luonto tulee aina olemaan voimakkaampi, sitä ei ihminen voi koskaan täysin kesyttää. Meidän tulisikin ennemmin nöyrtyä tuon asian edessä eikä yrittää hallita kaikkea. Ihminen on typerä, kun se ei opi edes kantapään kautta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Minuu ottaa päähän. Meidän piti mennä tänään Nightiin M&V:n kanssa Neljän Ruusun keikalle. Turha luulo! Tottakai just silloin pitää olla kipeenä kun on jotain päätetty jo monta viikkoa sitten. Lohduttaa hieman, että myös M on vasta toipumassa omasta flunssastaan eikä olisi hänkään vielä lähtenyt riekkumaan. Siis en mie ole tietenkään iloinen siitä, että M:kin oli kipee, mutta etten mie ole ainoa, jonka takia suunnitelmat menivät pieleen.

Eihän tämä olo enää niin kauhea ole kuin pari päivää sitten. Vielä tukkoinen kuitenkin ja voimaton. Illalla oli vielä lämpöäkin. Ja antibiootit ovat laittaneet miun mahan ihan sekaisin. Sitä vääntää välillä ja on ihan kuralla. Onhan se melko yleistä, että niin käy, mutta inhottavaa silti. Meillä on aika sotkuistakin, ihan ärsyttää. Mutta kun ei ole oikein ollut energiaa siivota. Huomenna siivotaan vaikka mikä olis.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kylläpä muuten kuulostaa System of A Down hyvältä tähän olotilaan!! (Onhan se muutenkin hyvä)