Kurkku kipeä. TAAS!! Nenäkin tukkoontumassa. Nyt ottaa päähän. Mie olin kipeenä vasta muutama viikko sitten ja nyt taas  tämmöstä... Mitä hiton hyötyä noista vitamiinipillereistäkään on, kun kerran silti koko ajan jostain tarttuu pöpöjä? Tällä kertaa Pikkusiskosta ilmeisesti. Se sai flunssan poikaystävältään, joka taasen oli saanut pöpöjen paratiisista eli armeijasta. Onko miulla puolustusjärjestelmässä jotain häikkää?

Eilen oltiin Pikkusiskon kanssa siivoomassa sitä mummolan kylppäriä, siskolla oli vähän lämpöä ja kurkku kipee jne. Tosin sillä oli jo alkuviikosta ja mie oon aika paljon tällä viikolla ollu sen kanssa tekemisissä. Oli muuten aika likainen kylppäri, liekö miten moneen vuoteen ollu pesemättä... No, tulipahan nyt jynssättyä kunnolla. Papan (elikkä siis isoisän) kanssa höpöteltiin myös. Mummo pääsee tänään sairaalasta.

Ottaa päähän siksikin, kun meillä on tarkoitus tänään pitkästä aikaa lähteä baariin Puoliskon kanssa. Ja tietysti sitten just nyt pitää iskeä joku tauti taas. Pitää illalla katsoa, mikä on olo. Jos ei tämän pahempi kuitenkaan, niin ehkä rohkenen lähteä mukaan, mutta jos tämä tästä pahenee, niin väliin jää. Ja sunnuntaina on tarkoitus nähdä Tyttärien kanssa, kun Magdakin tulee... Mie en halua sairastua nyt! Miksi aina silloin, kun olis jotain suunnitelmia. TYHMÄÄ! No, joka tapauksessa menen vanhemmille tänään. Osaiskohan kissit miut parantaa. ATSHII!

Edit klo 18:38  Olin siellä vanhemmilla vähän aikaa, aloitin siivoamisen, muttei paljon tarvinnut tehdä, kun totesin etten jaksa. Tulin kotiin ja makasin sohvalla peiton alla ja katsoin Tuulen viemää. En lähtenyt mukaan illan viettoon, Puolisko lähti just. :'( Mie oisin halunnu myös, mutta en jaksa. Nyt pitää olla ilta yksin kotona. Kurkku on karhee, nenä tukossa ja päähänkin koskee, lämpöäkin on. Tämä on selvästi eri tauti kuin silloin muutama viikko sitten. Kurkkukipu on erilaista (onneksi ei niin paha kuin viimeksi!) ja paljon räkäisempi on nyt. Miks aina silloin pitää sairastua, kun on suunnitelmia?? Nyyhkyn.