Mymskältä löytyi tämä Setan testi. Voinen huokaista helpotuksesta, olen kuin olenkin nainen :) Tosin pikku yllätys oli, että olen ihan noin "ääripäinen", mutta niin kai sitten... En mie nyt tiiä, että oonko mie niin kamalan naisellinen, esimerkiksi inhoon korkeita korkoja ja pikku hamosia (siis itselläni).

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET NAINEN
Kuvauksesi
Olet nainen. Sinussa on hyvin paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi.

Haluat selkeästi liittyä naisten ryhmään sekä erottautua miesten ryhmästä. Olet valinnut hyvin feminiinisen ja hyvin epämaskuliinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla maskuliinisuuteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi.