Jepjep, lähdetään sitten tänä(kin) vuonna Puoliskon kanssa rokkaamaan kun tuli tänään käytyä nuo liput hakemassa (so. ostamassa) Eskoilta. Kivakiva! Tosin kukkaron pohja ei tainnu oikein tykätä... Onhan tuohon vielä kaks kuukautta aikaa, mutta hyvä olla ajoissa kun nuo liput tuppaavat aina kesken loppumaan.

Kelalla piti käydä myös asuntotukiasioita selvittämässä. Siellä sitä kyllä aina saa hermot kyytiä. Kävipä sitten ilmi, että ykskin meidän paperi on lojunu siellä koskematta (tai koneellahan niillä ne on) jo kohta kaks kuukautta. Oli vaan sitten että oho, näin on nyt päässy käymään! Myö oltiin ihan että jee, eihän myö varmaan sillä rahalla sit mitään tehhäkään. Sit se täti antoi uudet lomakkeet, jotta täyttäkää tästä ja toimittakaa takas. Hitto tuota byrokratiaa! Arrrghhhh. No joo, pitää olla tyytyväinen, että täällä Suomessa sentäs tuetaan, mutta silti rassaa välillä.

Kirjastoautolta kävin hakemassa Tieteen uusimman numeron. Siinä näkyy olevan ainakin ihan mielenkiintoinen artikkeli Leonardo da Vincistä. Miusta tuo Tiede on muutenkin hyvä, siinä kun on juttuja tieteenaloilta laidasta laitaan ja ne on aika kansantajuisesti kirjoitettu. Ei tartte olla mikään ydinfyysikko tajutakseen jotain. Kaikkein mielenkiintoisimpia juttuja miun mielestä tuossa ovat aina kaikki (ylläriylläri!) historia-, arkeologia- yms. -jutut.

[Muoks klo 17:06: Ainiin lainasin myös Positiivarien Ankunkankku pamppaa - vekarat - suomi - vekarat -sanakirjan :D Ihan huippuja juttuja!]

Taitaa tuo Ruotsi pudottaa Jenkit jatkosta, kun tilanne on 2. erän jälkeen 4-0...