Haluis olla tuolla nyt ja vaikka koko illan. Tuossa vieressähän tuo ois. Liput 20 €, mutta ei oo varaa :( Tyhmää. Muutenkin ikävää yks asia, jolle ei voi mitään ainakaan vielä. Mie juon kotona kai sit vähän kaljaa. :( Ja nyt loppu valitus, ehkä.

Lisää klo 19:22 Niin, tuossa ikävässä jutussa on kyse miun mummosta. Just siitä, josta oon kirjoittanut aiemminkin... Löydettiin pahan laatuinen kasvain siltä, ei ois enää tarvinnut tuollaista kyllä. Pari vuotta sitten siltä leikattiin jo rintasyöpä. Ens viikolla selviää (kai), että onko se kasvain (löytyi kohdusta) etäpesäke, vai ihan "oma kasvaimensa". Ja siis, että onko niitä vielä lisää jossain sisuksissa. Limaista yskää sillä on ollu pidempään, toivottavasti ei ainakaan ole merkki siitä, että keuhkoissa ois jotain. Ja tuo paikka on siitä paha, että helposti leviää muutenkin sisäelimiin. Toivottavasti näin ei oo käynyt. Jos on, niin tuskinpa on enää kovin paljon elinaikaa jäljellä. Paha olo tuon takia, huono omatuntokin. Mie oon valittanu siitä ihmisestä vaikka kenelle ja en oo jaksanu sitä ja sen katkeruuksia. Mutta mie en halua, että se joutuu ainakaan kärsimään yhtään kipuja enää. On se kumminkin miulle tärkee ihminen, vaikka koenkin sen aika ahdistavana. Vanha ihminen, jolla on kova elämä takana. Kun sais edes lähteä täältä rauhassa ilman kipuja, kunhan sen aika on. Enhän mie kuolemaa toivo, mutta en mitään kauheita kipujakaan.

Ei pitäis murehtia näistä ennen kuin tiedetään enemmän. Leikkaus on kuitenkin joka tapauksessa edessä. Mutta ei se murehtimalla miksikään muutu. Mutku mie oon tällainen. Otanpa lonkeron, ikään kuin se nyt auttas. On se ainakin hyvää :)