Kiitos kaikille myötätunnosta ja paranemistoivotuksista :) Varmasti auttaa, kun tietää, että niin moni lähettää parantavia ajatuksia!

Lääkäri diagnosoi poskiontelontulehduksen ja määräsi antibioottikuurin. Siltä tämä tauti kyllä tuntuukin; pää kipeä ja poskiontelot tukossa. Puolisko lähti apteekkiin hakemaan lääkkeet miun puolesta kun mie en jaksa. Viikon sisällä pitää kontrolloida ne tulehdusarvot (CRP oli nyt 55) ja jos kuume vielä nousee korkealle niin pitää kuulemma mennä takaisin. No, jospa tämä nyt tästä. Toivottavasti tää miun flunssakierre nyt kerralla hoituu kuntoon tuolla lääkekuurilla. Lääkäri olisi kirjoittanut saikkua perjantaihin asti, mutta sanoin, etten tarvii kuin tämän ja huomisen kun miulla on muutenkin sitten loppuviikko vapaata. Seuraavan kerran töihin siis vasta ensi tiistaina.

Ollaan jo pitkään suunniteltu M&V:n kanssa menevämme perjantaina baariin Neljän Ruusun keikalle, mutta voi olla, että jää nyt sitten väliin. No, näkee mikä olo on perjantaina sitten. Eipä kai se auttas kauheesti vielä remuta silloin... Ärsyttää, kun just on suunnitellut jotain kivaa ja sitten sairastuu. Tyhmää.

Hehe, se DVD-soitin oli kyllä ihan kunnossa, mie vaan en ollu yhtä piuhaa painanut tarpeeksi syvälle. Jos mie huomenna sen Melancholian katson.