Yksi kesän varma merkki on se, että telkkarissa alkaa pyöriä uusinnat. Ja uusintojen uusinnat. Esim. Maikkarin tämän päiväinen uusintatarjonta:
9:05-10:30 Salatut elämät (kolme jaksoa putkeen!)
17:05-18:00 Melrose Place
18:00-19:00 Everwood
19:30-20:00 Hyvät herrat
20:00 Benner& Benner
(ja illan kruunaa jo sataan kertaan telkkaristakin tullut leffa Jurassic Park klo 21:15)

Kyllä mie sen ymmärrän, että jotkut uusinnat on ihan paikallaan, mutta rajansa silläkin! Esim. parin vuoden sisällä tullutta sarjaa (tai sarjan tuotantokautta) ei miusta pitäis vielä uusintoihin laittaa. Onhan se tietysti niiden kannalta hyvä, jotka ovat sarjan missanneet. Mutta entäs me "suurkuluttajat"? Ok, onhan nyt kesä ja kaikkee, pitäis olla parempaakin tekemistä kuin töllön tuijotus. Toivottavasti tulee olemaankin. Mutta entäs sadepäivät ja muutenkin sellaiset päivät, jolloin ei oo tekemistä? Hih, onneks on netti :D Joo, tiedän kyllä vallan mainiosti, että on sitä maailmassa suurempiakin murheita, mutta TV:n ystävänä minuu kiukuttaa joka kesä tää älytön uusintapolitiikka.

Vielä vähän purnausta TV:stä. Kattoiko kukaan viime yönä loistavan Pink Floyd The Wall:in? Se tuli SubTv:ltä. Kyllä me Puoliskon kanssa kummasteltiin, että miksi ihmeessä tuohon on laitettu mainoskatkot? Ei näin. Ei tuollaiseen leffaan, joka on oikeastaan yhtä ainoaa samaa biisiä, voi laittaa mainoskatkoja... Joo, kyseessä on kaupallinen kanava, mutta voisko joskus tehdä poikkeuksen.

Noni, sydäntä kevennetty ;D Pitäis pikku hiljaa orientoitua siivoomaan. Hih, Viiru oli ihana ja piristi tekstiviestillä. Kunnon siivousmantra :) Lupasi kultainen tulla kahvillekin tänään. Sitä odotellessa...