Miks minua nykyisin kylmää melkein koko ajan? Nytkin olen ihan jäässä. Hiton Elli, eikö ne ole laittaneet lämpöjä tarpeeksi? Varsinkin kädet ja jalat ovat koko ajan jäässä. Iltaisin jos katson telkkaria, pitää ottaa viltti lämmikkeeksi. Tupakoijillahan ääreisverenkierto heikentyy ja siksi voi jalkoja ja käsiä kylmää, mutta ei kai sen enää pitäisi minuun vaikuttaa... Mie oon varmaan sitten vaan kylmäverinen ihminen ;D

Eilen naapurin M kävi kylässä, juotiin kaffea ja syötiin Aino mustikkapiirakkajädeä. Illalla piti vielä lämmikkeeksi juoda glögiä (joo, nyt sitä saa jo ihan oikeesti juoda kun on marraskuu). Olisin halunnut siihen pikku tujauksen terästystä lisälämmikkeeksi, mutta eihän sitä tietenkään silloin kaapissa ole kun olisi tarvis ;)

Tänään lähdetään tytsyjen kanssa tuossa alkuiltapäivästä kaupungille. Pitää käydä joulukorttitarpeita ostamassa ja voisin miekin vihdoin ja viimein piipahtaa siellä H&M:ssa. Sekä tietenkin jossain kahvilassa pitää pysähtyä juomaan lämmintä ja vaihtamaan kuulumisia. Toivottavasti Eril on vaan jo parantunut flunssastaan, että pääsee mukaan!

Huomenna olis työpäivä taas pitkästä aikaa, jo tekeekin mieli töihin.