No joo, pitää kai se jotain raapustaa blogini 1-vuotissynttärin kunniaksi ;D Ihan mukava on kyllä lueskella noita juttuja vuoden varrelta, on muuten tämänhetkinen elämäntilanne aika erilainen... Vähän noloja kyllä nuo alkuaikojen postaukset, tosin tuskinpa nämä nytkään ovat mitenkään laadukkaita olleet.

Eilen meillä oli M&V:n kanssa illanistujaiset. Viimeistä kertaa, kun täällä asuvat. Ikävä tulee, kun muuttavat viikon päästä Etelä-Suomeen. Rakkaat ystävät. Käytiin uudessa Gloria-baarissa ja se olikin iloinen yllätys! Ajattelin, että se olisi joku pintoliitopoppispaikka, mutta se olikin sellainen pubimainen ja musiikkina oli kunnon rockia, vanhaa ja vähän uudempaakin. Ja ikäraja viikonloppuisin 22 vuotta, joten ei kiljuvia teinejä ;) Ei millään pahalla ketään kohtaan. Varmasti tulee mentyä uudelleenkin, ilmastointikin oli kunnollinen eikä tarvinnut kärsiä tupakansavusta. Tosin kesäkuusta alkaenhan siitä ei tarvitse kärsiä missään ravintolassa.

Perjantaina saatiin vihdoinkin sohvapöytä olohuoneeseen viikko sitten ostetun uuden maton seuraksi. Nyt meillä jo näyttää ihan kodilta :) Meidän kodilta. Tiistaina menen vielä äidin ompelukoneella lyhentämään makuuhuoneen ja olohuoneen verhot (ja mitähän siitäkin tulee!).

Hohhoijakkaa, ensi viikosta tulee aika rankka, sillä miulla on tiistaina ainoa vapaapäivä. Muina päivinä onkin sitten töitä, ensi viikonlioppunakin sekä lauantai että sunnuntai. Onneksi sain sitten vappuaaton vapaaksi ja  Vapun päivähän on tietysti vapaa.

Jees, Puolisko teki pizzaa, menenpä maistamaan ;P