Olipas mukava herätä auringonpaisteeseen. Kyllä se kevät taitaa vihdoin ja viimein olla tullut. No jo oli aikakin! Isona miinuksena ovat kyllä nuo kaikki pölyt mitä kevät tuo tullessaan. Eilen aloitinkin taas jokavuotisen allergialääkerumban. Pitää muistaa ensi viikolla käydä ostamassa lisää, ettei lopu heti kesken.

Tulikin oikein hyvä grillauspäivä tänään. Pitää vaan käydä tuolta alakerran varastosta hakemassa ne parvekekalusteet. Niin, ja se peseminenkin vielä, siis parvekkeen. Ja se on selvä, että kun me ollaan pesty meidän parveke (tai siis puolisko pesee, mie avustan ;)), niin parin päivän päästä yläkerran naapuri pesee omansa. Niin kävi ainakin viime vuonna. Olipa kiva kun just pestylle puhtaalle parvekkeelle valuu likavesi yläkerrasta. Mur! Kaikki meidän parvekkeella käyneet kun tietävät, ettei sitä ole suunniteltu ihan maailman parhaalla tavalla sade ym. -vesien kannalta. Hih, eilen mietittiinkin, että pitäisi olla jotkut parvekkeenpesuvuorot aina keväisin. Ylin kerros aloittaa ja siitä sitten alaspäin. Joo, samalla tavallahan ne meidänkin likavedet valuu alempien kerrosten naapureiden riesaksi. Että ei miun pidä valittaa.

Olipas tääkin nyt tosiaan vuodatus! Mutta sitä vartenhan nää tämmöiset on. Ja kiinnostaa varmaan muita ihan hirveesti ;) Lostia voisi katsoa pari jaksoa tässä ja sitten laitetaan tuo parveke siis kesäkuntoon.