Nyt on sitten Pikkuveli ja serkku saateltu matkaan. He siis lähtivät eilen Prahaan, jossa viipyvät heinäkuun puoliväliin saakka. Ei ole ikinä ollut tilannetta, etten olisi Pikkuveljeä nähnyt puoleen vuoteen! Huippua olisi päästä käymään siellä, mutta ei taida rahatilanne sallia sellaista reissua. Launatai-iltana serkun kotikotona oli läksiäiskahvit, jossa sitten näin poitsut "viimeisen" kerran. Kovasti olen heille suositellut blogin avaamista siellä, niin olis mukava lukea niiden kuulumisia ja nähdä kuvia. Kai ne jossain vaiheessa saattaavat sen tehdäkin. Äidin kanssa käytiin eilen siivoamassa Pikkuveljen asunto, siihen tulee alivuokralainen nyt puoleksi vuodeksi.

Mie kävin viime viikolla kirja-alessa! Ja teinkin hyvät kaupat :) Suomalaisesta lähti Simon Jamesin Keltit 15 eurolla ja Jukka M. Heikkilän Arkhimedes syrakusalainen 5 eurolla. Lisäksi löysin Sokokselta Hannele Klemettilän Ritari Siniparta : Gilles de Rais'n tarina -kirjan, joka oli sellainen heräteostos, joka oli pakko tehdä kun hintalapussa luki 9,90 €. Olen aiemmin lukenut Klemettilän Keskiajan pyövelit ja pidin kovasti siitä sen kaikessa karmeudessaankin. Kun ehtisi joskus lukemaankin! Aika monta ostettua kirjaa odottaa hyllyssä lukuvuoroa, viime keväänkin alesta ostetut kirjat on vielä lukematta ;) Mutta eiväthän ne siellä hyllyssä happane. Lukuintoa ei ole oikein viime aikoiona paljon ollut, vaikka nytkin on hyvä kirja kesken. En ole oikein jaksanut keskittyä. Ei oo lukufiilis kohdallaan. Onkohan miussa jokin vialla?

Tänään menen iltavuoron jälkeen vanhempieni luo yöksi, kun heti aamulla lähdetään viemään meidän Donnaa lääkäriin. Sillä ei ole kaikki oikein kunnossa, kun karvaa lähtee ihan tukoittain ja se on ollut hiukan alakuloinenkin viime aikoina. Tuskin se mikään tarttuva tauti on, kun kahdella muulla kissalla ei ole tuollaisia oireita. Ja jos olisi joku puutos, niin luulisi, että muillakin olisi... Jospa se on masentunut tai jotain. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Eläinlääkäri oli puhelimessa sanonut, että voi se olla ihan vain joku ihottumakin, mutta hän haluaa tutkia tarkemmin kuitenkin. Hyvä niin. Toivottavasti ei vaan mitään kasvainta tms. löydy.