Onpas täällä hiljaista ollut. Siis porukoilla. Pikkusisko ja sen poikaystävä eivät ole täällä äänessä niin on tosi autiota. Heh, ja kenkiä yms. on varmaan puolet vähemmän ;) Sisko on nyt siellä Turussa ja kaipa sillä alkujännitysten jälkeen ihan hyvin on lähtenyt elo etenemään. Ja tuleehan se ainakin kesäksi vielä tänne. Mutta on se äipälle ja isukillekin outoa kun viimeinen lapsi lähtee pesästä. Äidin kanssa just mietittiin, että ensimmäistä kertaa 27 vuoteen ei yhtään lasta asu heidän kanssaan kotona. Varmaan voi alussa olla vähän outoa. Mutta onneksi on kissit <3

Lupasin maanantainakin tulla tänne äipän avuksi ikkunoiden pesuun. Siinä onkin useamman tunnin urakka sitten edessä. Jos vain sää sallii, niin mikäpä siinä on pestessä kun eipä tässä muutakaan ihmeellistä tekemistä maanantaiksi taida olla.

Puolisko soitteli, että meille tulee kuulemma tänään yövieras. Puoliskon serkku on ohikulkumatkalla Joensuun kautta, ja tulee meillä käymään samalla. Illalla varmaan sitten grillaillaan (ylläri!). Ajattelin täällä porukoilla vielä vähän aikaa hiimailla, niin saavat serkukset rauhassa keskenään kuulumisia hetken vaihtaa ennenkuin mie meen sinne pälättämään :)

Ainiin! HUOMIO! Jostain syystä täällä koneella tässä miun blogissa ei näy tuo kuutamo tuossa sivun ylälaidassa. Jos jollain muulla on sama juttu, niin voisitko ystävällisesti jättää kommenttia, kiitos. Ainakin aamulla kotona meidän koneella tuo kuutamo kyllä näkyi ihan normaalisti. Pitää illalla vielä tarkistaa. Että onkohan vika siis tuossa sivupohjassa vai tässä koneessa.  -> Joo, ilmeisesti se oli siinä koneessa, kun täällä kotona näkyy ihan normaalisti.

Ja voi hitto tuota Suomen peliä! Ainakin tuon 2:n erän jälkeen ei voi kuin ihmetellä! Siinä on pojilla ainakin varaa parantaa ja paljon. (Klo 18:55)