Juu-u, ei sitten riittäny, että se joku virus jyllää miun kurkussa, sen piti vielä mennä silmäänkin. Eilen aamulla simmu oli ihan paloauton punainen ja täynnä rähmää. Nyt se ei onneks oo enää niin paha, varmaan vedellä huuhtelu on vähän auttanut.

Niin, eli ilmeisesti miulla joku virus on, kun tänään soitin niistä nielunäyte-tuloksista, niin olivat negatiivisia kaikkien streptokokkien osalta. Neuvottiin sitten menemään apteekkiin ja ostamaan semmoista suuta ja nielua desinfioivaa ja puuduttavaa lääkettä. Imeskelytabletteja. Nyt on toinen suussa, eikä tästäkään liikaa hyötyä (ainakaan vielä) ole. Puudutus kun kestää vain 5-15 minuuttia (!) Niin, että mitäs hyötyä siitä sit pidempään on? Jospa se vauhdittaisi niiden viruksien katoamista, niin siinä ohjeessa kyllä luvataan. Luvataan, että auttaa rasvaliukoisiin viruksiin. Mistäs sitä tietää, että onko ne rasvaliukoisia vai ei? No, ihan sama, kunhan tästä kivusta pääsis eroon mahdollisimman pian. Kuussataset ibuprofeiinitkin loppui, tää ilta pitäis selvitä yhdellä neljäsatasella, jipii! Onneks äiti lupasi tuoda miulle huomenna lisää kuussatasia.

Se siitä valituksesta taasen. Käytiin apteekkireissulla myös kaupassa (olin varmaan aikamoinen näky punaisine silmineni, onneks ulkona voi käyttää arskoja!) ja hakemassa Suuren Kuun paketti postista. Ja lukupino vaan kasvaa ;) Tosin yks kirja ei ollut tuossa paketissa, tulee jälkitoimituksena. Eihän ne muuten voi periä siitä jälkitoimituksesta postimaksua erikseen? Kun kuitenkin niiden kaikkien kolmen kirjan piti tulla samassa paketissa.

Huomenna pitäis mennä pitkästä aikaa käymään kirjastoautolle moikkaamaan ex-työkavereita (jos ei oo ihan tappo-kamala olo). Kun on kirjastoautokin kesälomansa viettänyt ;) Onneks sen yks pysäkki on tässä ihan lähellä, on tullut aika paljon käytyä siellä senkin jälkeen, kun en oo enää ollut siellä töissä. Menisin viivana sinne takas töihin, jos olis mahdollisuus. Huippu työpaikka, jossa ei varmasti tekeminen kesken loppunut! Siinä oli sitä asiakaspalvelua ja sosiaalista kanssakäymistä sekä ihan yksinäistä itsenäistä työskentelyä sopivassa suhteessa. Ja niitä KIRJOJA! Ikävä sinne.

Edit klo 21:52  Noni, nyt se kroppa tais vihdoin ja viimein alkaa tappelemaan sitä virusta vastaan. Ihan yhtäkkiä nosti lämmöm 37,9 asteeseen ja nousussa taitaa olla. Eihän kuumeessakaan oo todellakaan kiva olla, mutta tässä vaiheessa se on varmaan ihan hyvä. Onneks naapurin V lainasi ystävällisesti särkylääkettä :)