Voi että kun tuota aurinkoa piisaa :) Eilenkin tuli taas pari tuntia luettua parvekkeella auringossa. Meillä on tosin parveke siinä mielessä vähän huonoissa asemissa, että aurinko paistaa siihen suoraan vain aamun ja aamupäivän, iltapäivällä se ei enää siihen osu. Mutta kyllähän tuota aamupäivälläkin tietty auringonotto onnistuu. Se hyvä puoli tuossa on, että se parveke on suojassa katseilta. Siis se on silleen siinä, ettei siihen muilta parvekkeilta näy eikä oikeestaan pihaltakaan niin voi hyvin ottaa aurinkoa vähemmissäkin vaatteissa.

Toivottavasti ainakin lauantaina ois aurinkoa! Jos Nanten ja Erilin kanssa sillon sinne terassille mennään. Tosin eilenhän tuolla TV:n säätiedotuksessa luvattiin loppuviikolle viilenevää :( Tyhmää! No, sittenhän sen näkee. Turkkusessakin kuulemma tarkenee. Soitin eilen pikkusiskolle, ja sitähän tuo harmitteli, että joutuu vaan sisällä homehtumaan niiden oikis-kirjojen kanssa. Kannattashan sitä varmaan kokeilla lukemista pihallakin, mutta saattaa keskittyminen herpaantua kun ihmisiä pyörii ympärillä. Mie jo ootan, että jos ja kun pikkusisko pääsee Turkuun opiskelemaan, niin mie meen sinne vierailulle ja kierretään kaikki historialliset paikat! Niitähän siellä riittää. Toisaalta sinne on täältä ihan tajuttoman huonot julkisen liikenteen yhteydet! Saa monta monituista tuntia varata matkustamiseen. Eipä ois sisko oikeestaan huonompaa paikkaa voinut valita kulkuyhteyksien kannalta (siis täältä Jns:sta katsottuna). Mutta eipä sille mitään voi. Sitä pitää hakea sinne minne haluaa. Toivottavasti pääsee sitten ihan opiskelemaankin syksyllä! Miksihän muuten täällä Suomessa yleensäkin tuossa itä-länsi -suunnassa on niin huonot kulkuyhteydet? Siis lähinnä junayhteyksiä tarkoitan. Pohjois-etelä -suunta toimii paljon paremmin. Ainakin täältä idästä kyllä pääsee etelään hyvin junalla.

Jesh, Leijonat hoitivat eilen Latvia-pelinkin sitten loppujen lopuksi ihan mallikkaasti. Ekassa erässä kyllä meinas jo hieman usko loppua, kun ei saatu maalin maalia plus sitten vielä ne rangaistukset. Taisi kyllä tosiaan se meteli siellä hallissa olla ennenkuulumaton! Kyllähän sen huomas jo telkkaristakin, ei aina meinannut kuulla mitä ne siellä studiossakaan sanoivat. Ei voi ainakaan latvialaisia kiekkofaneja syyttää siitä, etteivät kannustaisi omiaan! Mutta 5 - 0 Suomelle, ou jeah!