Tulipa tänään todettua, että myö ollaan nyt aika köyhiä. No eipä se mikään uutinen ollut, mutta ärsyttää kun on Rokki tulossa ja pitäis pihistellä. Ei oo kivaa, jos siellä joutuu koko ajan miettimään että rahat loppuu, vetää vaan fiilikset matalaksi. Pitäis elää vielä loppukuukin. Masistaa tää rahattomuus.

Käytiin kaupungilla kun Puoliskon piti käydä pankkiasioilla. Mie kävin vähän alennusmyyntien rippeitä katsomassa, mutta eihän sieltä saanut kuin pahan mielen, kun ei oo mitään varaa ostaa. Tai no (myönnän hieman punastellen ja häpeillen...), ostin korvarenkaat hintaan 2,90 €, saa nähdä, tykkääkö miun korvat vai tulehtuuko. On miullaki testit. Mutku oli kivat renkaat ja tosi halvatkin... Oishan tuollakin rahalla tietty saanu vaikkapa pari mehutölkkiä, mutta voi ei. Huomenna onneks saan kuitenkin rahaa kun menen vanhempien luo tekemään siivouksen.

Oli muuten aika mukava nukkua viime yönä taas omassa sängyssä, vaikka julmetun kuuma olikin! On se vaan niin, että oma sänky on aina se kaikkein paras paikka nukkua, ainakin miun mielestä :)