Vähän on huterahko olo. Ei paljon, mut sen verran että taidan jättää kaupunkireissun väliin, vaikka tänään piti mennä ostamaan isän synttärilahja. Jospa mie perjantaina aamulla vaikka käyn sit. Ja Puoliskon lahjakin pitäis käydä laittamassa tilaukseen. Niin, isän syntymäpäivä on perjantaina (siis ne 50-vuotisjuhlat, joita juhlitaan sekä pe että la). Puolisko täyttääkin sitten sunnuntaina vuosia, sillä tulee 28 täyteen. Että yhtä synttäriä tulee olemaan koko viikonloppu!

Niin, olo on siksi vähän hutera, kun lisättiin lääkitystä. Eilen oli lääkärin puhelinaika, ja se ei ollu tyytyväinen noihin miun verenpainetuloksiin sen jälkeen kun lääkitys aloitettiin. No en kyllä oo miekään niihin tyytyväinen, sais olla vielä reippaasti alempana alapaine. Kaksinkertaistettiin annos, ja nyt vähän huteralta kyllä tuntuu. Rupes tuntumaan tuossa ehkä vartti sitten. Mutta sen pitäis mennä ohi kunhan elimistö tottuu tuohon isompaan annokseen. Jos ei mee, niin pitää kuulemma ottaa ne tabletit erikseen; toinen aamulla ja toinen illalla. Mut siis, tässä ei nyt uskalla kuitenkaan lähteä käveleksimään yksinään yhtään mihinkään :/ Ehkäpä lähikauppaan kuitenkin jossain välissä.

Mitäs tässä muuta on tapahtunut. Juu, sunnuntaina Viiru kävi kylässä miehensä kanssa. Ihan mukava mies oli, ensimmäistä kertaa tavattiin nyt :) Maanantai kului vanhempien luona, pihahommiin tuli päivällä keskeytys kun alkoi aikamoinen vesisade. Ukkonenkin kumaji jossain kauempana, mutta ei onneks tullu päälle. Mie siivosin leikkimökin kuistin, pihan haravoimisesta ei sit tullu mitään kun nurmikko oli ihan märkä. Puolisko siivosi joitain risuja ja karahkoita poltettavaksi. Illalla sitten saunottiin ja syötiin. Eilen oltiin siellä Liperissä sukuloimassa. Kivaa oli pitkästä aikaa käydä sedän ja sen vaimon ja tyttären luona :) Ja niillä on kolme ihanaa beaglea, varsinkin se pienin oli oikein hurmaava, oikea sylikoira! Hehee, halusin välttämättä nähdä sedän ja vaimonsa häävideon vuodelta 1985, vaikka posket punaisena saikin sitten katsella, kuinka mie ja Pikkuveli (mie 6 vee ja Pikkuveli 4 vee) laulettiin siellä hääjuhlassa ;D! Mutta oltiin me aika söpöjä pellavapäitä kuitenkin...

Saatiin serkulta lainaan Madagascar-DVD, ja se vielä illalla katsottiin Puoliskon kanssa. Hih, se oli kyllä ihan huippu, varsinkin se luulosairas kirahvi! Ihan PARAS!

Mie laitoin myös noita hakusanoja ylös kun muutkin, esim. Orava, ovat laittaneet. Niitä ei oo vielä paljoa, mutta lisäilen sitä mukaa jos/kun tulee uusia. Niitä voi käydä katsomassa tuossa No löytyikö? -sivulla. Hitsi pitäisköhän sittenkin sinne keskustaan lähteä... Pitää vielä vähän aikaa tätä oloa kuulostella...

15:17 Joo, kyllä mie sittenkin uskaltauduin sinne keskustaan kun ajattelin, ettei viitsi perjantaille jättää kun silloin on muutenkin varmasti tarpeeks tekemistä. Isälle ja Puoliskolle ostin kortit ja Puoliskon lahja on nyt tilauksessa, saa kultsi sen parin viikon viiveellä, mutta ei se kuulemma haittaa ;) Isälle ostin tuon Keisari -kirjasarjan (jota itsekin luen) kakkososan, kun ykkösosa ostettiin sille joululahjaksi ja tykkäsi kovin. Hehe, ens joululahjakin on sit helppo, ei tarvii miettii mitä ostais :D En tiiä, onko kirja tarpeeks hyvä viiskymppis-lahja, mutta ei oo varaa sijoittaa ihan kauheesti. Ja mieluiten ostaa kuitenkin sellaista, josta tietää että varmasti tykkää eikä mitään tilpehööriä... Olihan tuo vähän huono olo kaupungilla, meinasin jo tulla bussilla pois kun en ihan luota tähän päähän nyt. Sokoksella kuitenkin törmäsin äippään kun oli tuomassa Pikkusiskoa töihin, niin pääsin ihan autokyydillä kotiin.