Jipijipi, me saadaan kuin saadaankin asua tässä meidän kodissa vielä elokuun 2007 loppuun saakka! Käytiin Ellillä tekemässä uusi vuokrasoppari, hitto vaan kun vuokra nousee heinäkuussa. Mutta niin se on muillakin Ellin asukkailla. Piti sitten käydä Houkutuksessa kahvilla ja kakkupalasella, olipa hyvää mansikkajuustokakkua.

Tulipa shoppailtuakin. Ostin sinisen hameen, violetin paidan ja vihreet rintsikat. Mitä mitä, ei yhtään ainutta mustaa vaatekappaletta! Outoa, kun viime aikoina on tullut vähemmän mustaa ostettua. Mikähän minuun on menny? Onko miusta tulossa värikäs? Tai jos mie en vaan oo enää niin mustaihminen kuin ennen. Tai sit miusta tulee oikeesti aikuinen. Siis etten osta enää mustaa vain sen takia, että se on mustaa.

Puoliskolla meinas hermot mennä, kun meni kuulemma Seppälässä liian pitkään. Höh, pitäähän sitä olla ihan varma, että vaate on ihan varmasti hyvä ja sopiva (ainakin rintsikoiden kohdalla!) tai muuten se jää käyttämättä. Miehet!

Oli kyllä tosi lämmin kävellä kaupungilla. Ois ilman takkiakin selvinnyt. Voi kun nyt jaksaisi näitä ilmoja pidellä ainakin tuonne vappuun asti. Tai vaikka pidempäänkin. Tosin jossain välissä voisi kyllä sataakin, alkaa tää silmien kutina ja nenän vuotaminen ärsyttää. No, kaikkea ei voi saada.