(En sitten millään keksinyt parempaakaan otsikkoa)

Ei meidän Donna-kissalla onneksi mitään hengenhätää ole. Käytiin siis eilen sen kanssa eläinlääkärillä ja sillä on sienen aiheuttama ihottuma, joka on aika ärhäkkää laatua. Hoidoksi lääkäri määräsi mikstuuraa, jota sille pitää antaa viikon ajan päivittäin, sitten on viikon tauko ja taas viikon ajan päivittäin. Tuon pitäisi helpottaa. Apteekista sanoivat, että se on sen verran harvinainen lääke, että pari päivää menee ennen kuin sitä saa. Toivottavasti tuo lääke sitten tehoaa, kun sääliksi käy kissaparkaa kun sillä on paha olla. Uloskaan se ei lääkärin mukaan halua mennä ihan sen takia, että sitä palelee kun iho hilseilee ja karvapeite on ohentunut. Donna matkusti 16 km matkan kunnan eläinlääkärille miun sylissä korissa ja naukui oikein sydäntäsärkevästi. Se kun ei ole tottunut autolla matkustamiseen. Onneksi rapsuttelu tuntui rauhoittavan, mutta hirmu sääliksi kävi se naukuminen. Tyttö oli kyllä oikein tyytyväinen sitten kun pääsi takaisin kotiin :) Pääasia on kuitenkin, ettei lääkäri ainakaan tunnustelemalla löytänyt mitään kasvaimia tms. Onneksi piakkoin vanhempieni paikkakunnalle tulee yksityinen eläinlääkäriasema, jonne on heiltä matkaa noin kilometri, niin on helpompi päästä lääkärille. Meidän kisulit kun alkavat olla aika vanhoja, niin voi olla, että lääkäriäkin tarvitaan useammin. Onhan se yksityinen kalliimpi, mutta kissoille mukavampi, kun ei tarvitse pitkää matkaa autossa olla.

Täällä on nyt aika paha tilanne tulossa, kun tuo Perlos menee ja irtisanoo työntekijänsä. Eihän se minään jymy-yllätyksenä tullut, mutta aika äkkiä kuitenkin. Täällä Pohjois-Karjalassa kun muutenkin työttömyysluvut ovat mitä ovat, niin ei tuo ainakaan helpota asiaa. Tuntuu todella pahalta perloslaisten puolesta, varsinkin niiden, joiden elämä menee ihan tolaltaan. Siellä on kuulemma töissä aika paljon nuoria pariskuntia, joilla on pienet lapset ja asuntovelat otettuna ja / tai talo rakenteilla. Ei ole mikään helppo paikka, kun sitten molemmat jäävät yht'aikaa työttömiksi. Suututtaa ihan.

Tästä tulikin mieleen, että kohta puoliin Puoliskon kai pitäisi saada tieto siitä, että palkataanko hänet tuohon työpaikkaan, missä on nyt harjoittelijana... Jännittää. Jos ei palkata, niin sitten en tiedä, mitä tehdään. No, miulla on joka tapauksessa työsuhde tuonne lokakuun alkuun asti.

Aika mielenkiintoinen tuttavuus oli muuten tuo Blogispotti. Kävinpä rekisteröitymässä, tuo on ihan kiva palvelu, jos vaan lähtee hyvin käyntiin. Saa nähdä, miten bloggaajat sen ottavat omakseen.